Як швидко вивести Ethereum на карту Visa/MasterCard?

Головна > Політика > Як швидко вивести Ethereum на карту Visa...
Author

Олександр Талов

17.06.2022, 15:11
Shares

3

Views

988

Як швидко вивести Ethereum на карту Visa/MasterCard?
null

Ви власник Ethereum і шукаєте сервіс, де можна зручно і вигідно обміняти криптовалюту у гривні? Виводьте ефіри на карту Visa/MasterCard з допомогою онлайн-обмінника Let’sPay https://letspay.me/ua/change/ethereum/privat_uah. Низький відсоток комісії, великі резерви і автоматизовані процеси – на платформі доступні всі умови для надійних і швидких фінансових операцій.

Let’sPay на ринку ще з 2012 року, тому сервіс має сотні постійних клієнтів і позитивних відгуків. Ми цінуємо вашу довіру і постійно прагнемо до досконалення, щоб сайт https://letspay.me/ua/change/ethereum/privat_uah був ще кращим, ще зручнішим і вигіднішим для наших клієнтів.

Принцип обміну Ethereum на Visa/MasterCard

Вивести ефіри на банківську картку можна за декілька кліків з Let’sPay. Що для цього потрібно зробити?

  1. Зайти на головну сторінку платформи https://letspay.me/ua/change/ethereum/privat_uah та ввести кількість ефіру, який хочете обміняти на гривні. Сервіс автоматично виведе запропоновану суму в гривнях по актуальному курсу. Ця сума вже включає в себе комісію.
  2. Далі потрібно буде заповнити форму такими даними: дійсний номер телефону, адреса електронної пошти, номер віртуального гаманця та банківської карти.
  3. Після цього підтвердіть операцію, оплатіть та чекайте на зарахування UAH на карті Visa/MasterCard.

Час зарахування – від декількох хвилин до 24 годин. Тривалість залежить від завантаженості системи Ethereum, і Let’sPay не може його скоротити.

До речі, користуватися послугами обмінника можуть навіть незареєстровані користувачі. Все, що потрібно – ввести необхідну для переводу інформацію – і все, готово! Щоправда, верифіковані клієнти здійснюють фінансові операції значно швидше, адже їм не потрібно декілька разів вручну вводити дані.

Переваги сервісу обміну криптовалют Let’sPay

Ми завжди дбаємо про комфорт і безпеку наших клієнтів, тому зробили максимально зручний і зрозумілий сайт, щоб кожен охочий міг купити/вивести криптовалюту. Також Let’sPay варто обрати тому, що:

  • Всі дані користувачів конфіденційні та надійно захищені. Все, що ви вводите на сайті (номер телефону, емейл, номер карти і віртуального гаманця) ні в якому разі не передається третім особам і не використовується в будь-яких інших цілях.
  • Ми автоматизували практично всі процеси на сайті, щоб користування було швидким, надійним і не залежало від “ручного” підтвердження оператора. Ви самостійно можете здійснювати будь-які фінансові операції, незалежно від часу доби, розташування та інших умов.
  • Ми пропонуємо один із найбільш вигідних курсів криптовалют в Україні. Команда постійно моніторить курс на найбільшій біржі Binance, щоб запропонувати вам вигідну вартість віртуальних активів.
  • Майданчик на ринку відомий вже 10 років. За цей час у нас з’явилося сотні постійний задоволених клієнтів і безліч позитивних відгуків, які легко перевірити.
Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури внаслідок ракетної атаки на Кіровоградську та Запорізьку області

Травмовано дитину 8 років. Руйнувань, за попередніми даними, зазнали 13 приватних будинків та майже 30 гаражів.

08.05.2024 - 09:22

Arrow
Theme

Політика

В "інавгурації" Путіна візьмуть участь представники семи країн ЄС, в тому числі Франції - Reuters 

У Держдепі США також заявили, що не відправлятимуть представника на "інавгурацію", проте Путіна досі вважають президентом.

07.05.2024 - 12:33

Arrow

Вас це може зацікавити