Як реалізувати мінімалістичне освітлення — прості рекомендації

Головна > Міжнародне > Як реалізувати мінімалістичне освітлення...
Author

Марія Куренко

09.02.2023, 14:44
Shares

1

Views

350

Як реалізувати мінімалістичне освітлення — прості рекомендації
null

Вона ще отримала назву мінімалізма. Деякі вважають, що подібний формат припускає тільки відсутність надмірностей. Але трохи помиляються. Це особливий простір для реалізації фантазій. Найголовніше, якісно продумати освітлення. Для цього можна використовувати світильник настінний світлодіодний лінійний. Візуально він не відразу помітний, але спроможний відразу освітлити кімнату. Підібрати оптимальний варіант можна в магазині Led Story.

Скільки необхідно використовувати світильників?

При виборі кількості джерел освітлення необхідно орієнтуватися виключно на власний комфорт. Мінімалізм не означає темноту або морок. Тому можна провести підключення світильника як на одній стіні, так і на декількох.

При необхідності ви можете використовувати і напольні лампи. У такому випадку комбінація декількох джерел світла дозволяє досягти комфортного рівня світла.

Монтаж світильників може також здійснюватися над технікою або диваном. Так ви будете знаходитись в комфорті та отримувати максимум освітлення, навіть вночі або в похмурий день.

Які матеріали в пріоритеті?

Ви можете використовувати будь-які доступні поверхності. Це може бути метал, скло, кераміка чи пластик. Найголовніше — їхня гладка поверхність. Правило актуально і для світильника, його корпус может виготовлятися з:

  • полірованого металу;
  • скла;
  • пластику.

У такому випадку ви отримуєте м’яке розсіяне світло, яке не буде заважати ні при роботі, ні при дозвіллі чи сімейному вечорі.

Подібний підхід також полегшує проведення прибирання. Ви з легкістю можете очистити поверхність від накопиченого пилу та сміття, не переживаючи про те, що зможете пошкодити корпус світильника.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити