Як продовжувати жити та працювати в умовах війни?

Головна > Економіка > Як продовжувати жити та працювати в умов...
Author

Назар Лазебний

25.08.2022, 16:56
Shares

0

Views

821

Як продовжувати жити та працювати в умовах війни?
null

Нерозуміння того, що відбувається, абсурдність жахливих подій навкруги та взагалі незрозумілість того, що потрібно робити, щоб врятувати себе та своїх рідних.

Найсильніші опанували свої емоції та змогли сконцентруватися на необхідності допомоги рідним, близьким, друзям та жити далі, але є і такі яким не вдалося самостійно справитися зі своїм нестабільним психологічним станом та емоціями, які коливалися від ейфорії від перемог українських захисників на певних територіях до страху опинитися на окупованих територіях чи жаху від можливої втрати рідних чи коханих. Саме таким людям будуть корисні послуги психолога чи психотерапевта, який зможе зрозуміти всі переживання та емоції та надасть відповідні поради щодо поведінки та можливості подолання стану відчаю чи безвиході.

Психолог чи психотерапевт - як зрозуміти хто потрібен саме Вам?

Людина, яка стикається зі станом коли її дії суттєво впливають на якість життя та заважають їй працювати чи просуватися у виконанні якихось обов’язків, а іноді можуть навіть загрожувати її життю чи життю близьких людей, дійсно потребує уваги фахівця. Та як зрозуміти до якого саме фахівця звертатися саме Вам?

На платформі www.rozmova.me - це можна зробити двома способами, а саме:

  1. відповісти на ресурсі на кілька запитань після чого клієнту надається добірка фахівців, які найбільш вам підходять за аналізом відповідей;
  2. клієнт може самостійно обрати фахівця зі списку, який наведено на сайті. з усіх спеціалістів платформи.

Слід зазначити, що фахівці ресурсу мають вищу психологічну або медичну освіту, мають досвід роботи за фахом, проходять необхідні супервізії, дотримуються необхідних етичних норм та мають професійний підхід до кожного пацієнта.

Клієнт має можливість ознайомитися з детальною інформацією щодо обраного спеціаліста завдяки анкеті, яка містить усі деталі стосовно освіти, кваліфікації, підходу до роботи та цінностей, які сповідує фахівець. На платформі існує можливість подивитися відеозвернення спеціаліста та його наявні статті.

Покроковий вибір фахівця

  • Обрання спеціаліста одним з вище наведених способів.
  • Створення чату для першої сесії. Це робиться для того, щоб упевнитися, що сесія точно призначена фахівцем, а у подальшому спілкування буде відбуватися за обраним клієнтом форматом (онлайн, офлайн).
  • Оплата сесії з фахівцем. Платформа не здійснює комісійного збору, оплата відбувається безпосередньо психологу чи психотерапевту зручним для пацієнта вариантом.

На платформі також є можливість ознайомитися з рядом питань, які можуть виникнути у процесі підбору фахівця, а також правилами поведінки як для пацієнта, так і для лікаря. Якщо у Вас виникнуть питання щодо порушення фахівецем етики чи неналежної поведінки, ви зможете звернутися до його супервізора або до фахової спілки.

Головне ні в якому разі не впадати у відчай та пам’ятати, що будь-які труднощі можна подолати, якщо маєш бажання та фахових людей поруч.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити