Як правильно вибрати одноразовий посуд?

Головна > Війна > Як правильно вибрати одноразовий посуд?
Author

Марія Куренко

18.08.2022, 15:55
Shares

1

Views

655

Як правильно вибрати одноразовий посуд?
null

І це не дивно, бо наскільки ж такий посуд полегшує нам життя, коли ми родиною чи великою компанією друзів відправляємося на відпочинок десь на мальовничому березі річки чи на галявині у лісочку, коли святкуємо дитячі дні народження чи проводимо корпоративні заходи.

Саме з таким посудом свято перетворюється на справжнє, бо ти ще на початку розумієш, що тобі не знадобиться купа часу на прибирання та миття стосів брудного посуду. Придбати пластиковий посуд чи паперові стакани можна в інтернет-магазині krystal-shop.com у роздріб чи оптовими партіями, при цьому Ви отримаєте не тільки якісний сучасний продукт, але і приємне здивування від ціни продукції.

Тим більше, що вибрати наразі є з чого.

Матеріал одноразового посуду

На теперішній час одноразовий посуд виготовляють з:

Пластиковий посуд.

  • Поліпропіленовий посуд (позначається РР)- стійкий до відносно низьких та високих температур, хімічно неактивний, тому його можна використовувати для їжі та напоїв, які мають високу кислотність, а також для алкогольних напоїв. Посуд може бути різних кольорів, але завжди має прозору структуру.
  • Пінополістироловий посуд (маркується EPS) - цей матеріал просто знахідка для одноразового посуду, тому що має термоізоляційні якості і може використовуватися для гарячих страв, також можна використовувати для мікрохвильовки чи заморозки. Виглядає дуже естетично та не виділяє токсичних речовин при нагріванні.
  • Полістироловий посуд (позначення PS) - не призначений для гарячих страв і напоїв з високою кислотністю та тих, що містять алкоголь.

Щільний папір та картон.

Посуд з такого матеріалу екологічний, має хороші властивості для утилізації і переробки. Завдяки своїм властивостям прекрасно підходить для застосування під гарячі напої та страви. Виготовляють посуд без покриття та з ламінованим покриттям (маркування PAP), що робить його більш стійким. Для такого посуду характерний дизайн з яскравими кольорами та малюнками, що дозволяє зробити вечірку особливою.

Види одноразового посуду

  • Тарілки різного діаметру та глибини для перших та других страв;
  • Креманки стануть гарною альтернативою салатнику, а також підійдуть для різноманітних десертів;
  • Столові прилади (виделки, ложки, ножі, лопатки та мішалки);
  • Склянки різних об'ємів, виготовлені з різних матеріалів в залежності від призначення (гарячі напої, холодні напої, алкоголь, стаканчики з кришками);
  • Набір посуду (різні варіанти). Посуд у наборі дозволяє швидко організувати проведення будь-якого заходу з великою кількістю осіб;
  • Одноразові контейнери для готової їжі.

Вибираючи одноразовий посуд, слід звертати увагу не тільки на його дизайн, об’єм, ціну, а й обов’язково на його маркування, яке дозволить підібрати правильний посуд для використання за призначенням та без шкоди для здоров’я.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити