Як правильно вибрати хороше СТО

Головна > Закон > Як правильно вибрати хороше СТО
Author

Ольга Фединчік

08.11.2021, 09:06
Shares

0

Views

300

Як правильно вибрати хороше СТО
null

Рекламу СТО сьогодні можна зустріти як безпосередньо на вулиці, так і в мережі Інтернеті на різноманітних ресурсах: тематичних форумах, спеціалізованих сайтах чи навіть соцмережах. При цьому не всі розуміють, яким чином краще всього вибирати автосервіс: на що звертати увагу, на чому робити акценти тощо. Саме тому перед тим, як звернутись до майстрів за допомогою в ремонті чи обслуговуванні транспортного засобу, варто проаналізувати основні фактори вибору такого СТО.

Досвід персоналу

Якщо вас цікавить хороший автосервіс в Києві, потрібно попередньо оцінити досвід його персоналу. Часто в команді СТО працюють новачки, котрі можуть допустити помилки при обслуговуванні машини або ж ремонту тих чи інших агрегатів. Чим довше працівник займається певною діяльністю, тим краще в результаті йому вдається виконувати свої професійні обов’язки.

Дізнатись про досвід персоналу можна як на офіційному сайті СТО, так і на його сторінка в соціальних мережах. Якщо ця інформація відсутня в мережі Інтернет, її можна отримати в телефонному режимі.

Наявність обладнання

Навіть, якщо вам вдалося знайти найближчий автосервіс, існує вірогідність того, що він не буде обладнаний необхідними для обслуговування транспортного засобу пристроями. СТО має мити прилади для діагностики, інструменти для демонтажу, пристосування для фіксації тощо.

Окрему увагу варто звернути на те, які деталі передбачені на складі автосервісу. Деякі запчастини можуть не мати попит, тому часом їх потрібно замовляти та шукати.

Вартість послуг та відгуки про них

Варто відзначити, що ремонт автомобілів з США та Європи потрібно виконувати в повній відповідності до рекомендацій виробників. Якщо цього не робити, існує ризик того, що процес відновлення ТЗ буде неякісний, а їх подальша експлуатація — некомфортною та небезпечною. Саме тому потрібно попередньо почитати відгуки клієнтів СТО про те, яким чином виконують свою роботу. До того ж варто звернути увагу на відповідність цих послуг вартості.

Спеціалізація СТО

Якщо ви не знаєте, як вибрати СТО правильно, зверніть увагу на те, що автосервіси можуть бути різного спрямування. В цьому плані варто визначити наступні:

  • офіційні (обслуговують автомобілі певних марок і є представниками виробника);
  • спеціалізовані (обслуговують транспортні засоби однієї або ж кількох схожих марок);
  • універсальні (обслуговують всі без виключення машини, незалежно від їх марки);
  • індивідуальні (обслуговують конкретних клієнтів, підлаштовуючись під їхні потреби).

Вам потрібно СТО для американських автомобілів? Слід пам’ятати, що його вибір впливає на комфортність користування транспортним засобом та безпеку цього процесу. Наші спеціалісти залюбки проведуть діагностування та допоможуть усунути усі несправності максимально швидко та за доступною ціною.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури внаслідок ракетної атаки на Кіровоградську та Запорізьку області

Травмовано дитину 8 років. Руйнувань, за попередніми даними, зазнали 13 приватних будинків та майже 30 гаражів.

08.05.2024 - 09:22

Arrow
Theme

Політика

В "інавгурації" Путіна візьмуть участь представники семи країн ЄС, в тому числі Франції - Reuters 

У Держдепі США також заявили, що не відправлятимуть представника на "інавгурацію", проте Путіна досі вважають президентом.

07.05.2024 - 12:33

Arrow

Вас це може зацікавити