Як підібрати взуття на високий підйом

Головна > Бізнес > Як підібрати взуття на високий підйом
Author

Ольга Фединчік

08.12.2023, 15:55
Shares

1

Views

1 018

Вибір жіночих черевиків - справа приємна, але не швидка. Особливо це стосується дам, які мають високий підйом стопи. Треба враховувати не тільки розмір, але й повноту ноги, форму колодки, висоту підборів, матеріал, якість пошиття, комфорт при носінні. Але вибір жіночих черевиків значно спрощується, коли бачиш великий асортимент в одному місці. І таким місцем є інтернет-магазин "Конфіскат". У каталозі можна знайти величезне розмаїття моделей взуття, де кожен придбає собі зручну пару взуття.

Чому важливо правильно підбирати взуття при наявності високого підйому

Підбір взуття з урахуванням анатомічних особливостей стопи - питання та зручності. Зробивши неправильний вибір, ви ризикуєте отримати як малі прикрі неприємності, наприклад, мозолі та натоптні, так і більш серйозні - захворювання вен, суглобів, м'язів і навіть хребта. Тому всім, хто турбується про своє здоров'я, рекомендується навідатись до лікаря-ортопеда та взяти до уваги його поради щодо вибору рекомендованого взуття.

Визначте особливості високого підйому стопи

Власники високого підйому мають дуже стійку ходу та підвищену амортизацію. Крім того, ніжка виглядає дуже витончено. Але це може викликати ускладнення при пошуку нової пари взуття, особливо закритого.

Визначення особливостей високого підйому стопи може бути важливим для вибору правильного взуття та забезпечення комфорту під час ходьби. Ось кілька способів, які можуть вам допомогти:

  1. Консультація з фахівцем по взуттю або ортопедом. Він може провести оцінку вашої стопи та дати рекомендації щодо вибору взуття.
  2. Вимірювання довжини та ширини стопи. Високий підйом може призвести до того, що ступня буде коротшою за звичайну. Зробіть заміри за допомогою спеціальних інструментів для вимірювання стопи.<
  3. Спостереження за взуттям. Розгляньте своє взуття. Чи ви помічаєте, що воно здавлює або стискає ваші стопи? Чи виникають болі або дискомфорт при ходьбі?

Пам'ятайте, що кожна людина має унікальну форму та висоту підйому стопи.

Як підйом впливає на вибір взуття та комфорт при носінні

Більшість взуття, яке доступне широкому колу покупців, розраховане на ноги з нормальним та низьким підйомом стопи. Тому власники високого підйому часто стикаються з дискомфортом. Тобто кожен крок, зроблений у неправильно підібраному взутті, може завдавати біль.

Поради щодо вибору зручного взуття при високому підйомі

Дотримуючись простих порад щодо вибору взуття, власники високого підйому легко забезпечать собі зручність та комфорт при його носінні:

  • купуйте тільки такі туфлі та чоботи, в яких вам зручно, не сподівайтесь, що з часом вони розтягнуться та сядуть по нозі;
  • зверніть увагу на моделі з еластичними вставками в районі підйому, вони значно зменшать тиск;
  • уникайте незручних поперечних ремінців або вибирайте моделі з регульованими ремінцями;
  • не рекомендується купувати взуття з об&rsquo;ємними грубими швами навпроти підйому, щоб уникнути зайвого тиску;
  • якщо ви схильні до набряків, рекомендується приміряти перед купівлею взуття у другій половині дня.

Ще можна порадити не поспішати при виборі взуття, спокійно походити в новій парі, вивчити стан ніг після зняття обновки. Якщо є сліди від надавлювання, то кровопостачання не буде нормальним, що з часом призведе до проблем з венами. Тому найменша незручність при примірці взуття повинна налаштувати вас на подальший пошук нової пари.</p>

Особливості моделей для стопи з високим підйомом

Є кілька моделей взуття, які легше пристосувати при носінні на стопі з високим підйомом. До таких можна віднести черевики та кеди на шнурівці. Її можна відрегулювати так, як це буде зручно саме вам. До такого взуття також належать босоніжки з ремінцями, довжину яких можна змінювати. Для високого підйому добре підходить підошва у формі танкетки.

Інтернет-магазин "Конфіскат"пропонує величезний вибір моделей для будь-якого сезону, статі та стилю. Наявність такого асортименту гарантує, що людина з особливою стопою може знайти гарну пару взуття. Зручний фільтр на сайті магазину допоможе швидше визначитися з вибором.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Економіка

Обсяги виробництва військової техніки в Україні збільшено втричі

На цей рік завдання не менш амбіційне — збільшення виробництва з такою ж динамікою.

08.05.2024 - 11:19

Arrow
Theme

Війна

Уряд продовжив на місяць відстрочки від мобілізації

Строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, які надані за постановою №76, автоматично продовжуються на один місяць.

07.05.2024 - 15:01

Arrow

Вас це може зацікавити