Як оцінити якість меблів перед покупкою

Головна > Закон > Як оцінити якість меблів перед покупкою
Author

Марія Куренко

08.10.2021, 15:50
Shares

0

Views

687

Як оцінити якість меблів перед покупкою
null

Сучасний ринок корпусних меблів пропонує величезну кількість варіантів для того, щоб належним чином облаштувати житло, офіс або будь-яке інше місце, де бувають чи живуть люди. Причому, різноманітність стосується не тільки кольору, форми або конфігурації меблів. Величезним є і розбіг цін між моделями різного класу виконання. Переконатися в цьому дозволить знайомство з доступним асортиментом. Багато компаній, що пропонують послуги з виготовлення меблів в Луцьку можна знайти тут https://wowmebli.com/lutsk/.

Більшість покупців не розбираються в особливостях виробництва меблів, тому при їх виборі звертають всю увагу на вартість продукції. Вони впевнені, що чим дорожче коштує виріб, тим він якісніший. Але це ціна –далеко не все, на що потрібно враховувати при виборі елементів інтер'єру.

На що треба звернути увагу

  1. Безумовно, важливий матеріал, з якого виготовлені меблі. Натуральне дерево, МДФ, ЛДСП, метал, скло – з цього в сучасному світі роблять меблі. Натуральні матеріали будуть коштувати дорожче не натуральних, але на якість виготовлених меблів це впливати не повинно. Хіба що на довговічність. Не забудьте подивитися сертифікати.
  2. Обов'язково зверніть увагу на покриття матеріалу. Паперове покриття або стійка плівка? Якої якості шпон? Плита, з якої виготовлена, наприклад, шафа, має бути товщиною 18 мм і більше. Якщо ж її товщина 16 мм, то в цьому випадку можна говорити про низьку якість.
  3. На всіх зовнішніх торцях меблів повинна бути кромка в 2 мм. Якщо тільки виріб не покритий шпоном або оброблений пластиковою або алюмінієвою кромкою. Слід так само подивитися всі шви – наскільки акуратно все виконано, чи не виступає клей.
  4. Зверніть увагу на якість фурнітури. У солідних виробників часто на ручках, петлях та інших елементах є фірмове клеймо. А вся фурнітура має досить високу якість.
  5. Розгляньте кріплення, елементи якого повинні бути приховані від нашого погляду. Пластикові куточки у вигляді кріплення вказують на низьку якість.

Як знайти якісні меблі у своєму місті

Портал wowMEBLI пропонує користувачам повний список меблевих компаній та допомагаємо вибрати фірму, яка спеціалізується на виробництві меблів на замовлення. Наприклад, на цій сторінці https://wowmebli.com/uz/ представлені кращі меблеві підприємства Ужгорода.

Але проект корисний не тільки покупцям. Він може стати постійним джерелом клієнтів для нових компаній.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити