Як об'єднати приємне з корисним, або нова філософія крипто шахів

Головна > Столиця > Як об'єднати приємне з корисним, або нов...
Author

Марія Куренко

26.05.2022, 16:25
Shares

1

Views

698

Як об'єднати приємне з корисним, або нова філософія крипто шахів

chesspolygon.com

То в чому ж секрет цієї найстарішої, як вважають історики, гри, в якій гравці на 64 біло-чорних клітинках проживають ціле життя? Мабуть саме в цьому, бо шахова партія дійсно схожа на справжнє життя з усіма нюансами та відтінками почуттів.

З недавніх пір завдяки українському проекту Chess Polygon вдалося поєднати задоволення від цієї стародавньої гри, яка потребує неабиякої інтелектуальної підготовки, з можливістю отримати матеріальні дивіденди від гри.

Як монетизувати свій інтелект завдяки грі?

Авторам проекту вдалося поєднати те, що здається непоєднуваним - стародавню гру та супер сучасну технологію блокчейн. Більше інформації для гравців в українській Телеграм групі

Попри те, завдяки розробникам стало можливо просто грати в шахи та заробляти криптовалюту. Як загальновідомо, для отримання криптовалюти необхідно здійснити процес майнінга, в який закладено певне завдання для виконавця. Результатом виконання цього завдання буде винагорода у вигляді криптовалюти.

Крипто шахи використовують "інтелектуальний майнінг" завданням якого є перемога над суперником. Винагорода за перемогу нараховуються у вигляді токенів STEIN, які можна перевести на зовнішні гаманець чи залишити в середині системи.

Окремо треба додати, що проектом реалізоване альтернативне рішення екологічно чистого майнінгу з майже нульовим вуглецевим слідом та можливість для геймерів play to earn шахи не тільки отримувати задоволення від улюбленої гри але і покращувати свій матеріальний стан використовуючи свої розумові здібності.

Кому буде цікавий проект?

  • фанатам традиційних шахів - крипто шахи, нададуть можливість не просто приймати участь в турнірах щоб отримати перемогу над суперником, але і отримати реальні кріптогроші;
  • запеклим геймерам - якщо вже втрачати час на гру, то хай вона приносить не тільки покращення певних гральних навичок чи нові стратегії гри, а й хороший прибуток для гаманця;
  • інвесторам - ризикуй з розумом, щоб отримати перемогу - ця фраза однаково близька як шахістам так і інвесторам, тож play to earn шахи саме той проект, який може пройти під цим девізом;
  • криптоспільноті - ніяких GPU або ASIC, тільки особистий час геймера та його розум, як обчислювальні потужності і більше ніяких суперечок зприводу екологічності процессу майнінга.

Режими гри

Для врахування різних переваг гравців створено декілька режимів гри:

  1. Майнінг - випадковий вибір опонента з можливістю заробити токени STEIN та NFT в разі перемоги;
  2. Челендж - можливість вибору супротивника серед гравців в усьому світі;
  3. Інвестор - режим дозволяє гравцю створити особисту команду та отримувати певну частку прибутку, навіть не граючи в шахи;
  4. Спостерігач - режим спостереження за грою інших гравців;
  5. Практика - набуття певних навичок гри шляхом вирішення тактичних задач;
  6. Турнір - мабуть найцікавіший режим, який має на меті отримання призового фонду у вигляді токенів STEIN та певних нагород NFT за отримання одного з призових місць.

Ком’юніті проекту відкрите до спілкування з приводу будь-яких питань чи пропозицій до функціонування проекту. Знайти опонентів чи однодумців можна в Twitter чи Telegram

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити