Як обрати розробника хайп-проєкту під ключ

Головна > Політика > Як обрати розробника хайп-проєкту під кл...
Author

Назар Лазебний

17.10.2022, 15:09
Shares

0

Views

906

Хайп-проєкт – високодохідна інвестиційна програма, яка забезпечує значну віддачу за вкладення в короткостроковому періоді. Ця сфера дає буквально безмежні можливості для заробітку та самореалізації. Хайп проект під ключ – це відмінне рішення, адже матимете у своєму арсеналі постійний пасивний прибуток. Потрібно лишень надалі підтримувати та розвивати проєкт.

Коротко про хайп-проєкти

В основі будь-якого успішного хайпу – вдала історія, котра здатна привабити інвесторів настільки, щоб вони захотіли вкласти свої кошти. Саме від правильно збудованої легенди залежатиме успіх на 80%. Якщо вона продумана в деталях та цікава, інвестори будуть йти один за одним.

Звичайно, важливі й інші моменти, які новачок у сфері хайпу може не врахувати. Саме тому краще віддати процес розробки в руки професіоналів. Команда повинна бути досвідченою, вже мати хороші результати.

Типи хайп-проєктів

Існує 3 основних різновиди таких інвестиційних проєктів. Перший – високоприбуткові (дуже швидкі, існують від декількох днів до 3 місяців). Прибутки тут шалені – більше ніж 60% за місяць.

Другий тип – середньоприбуткові. Відповідно до назви вони є середньостроковими. Залежно від результатів тривати можуть від декількох місяців до 2 років. Щомісячний прибуток скромніший, однак може бути дуже приємним – у межах 16–60%.

Третій тип – низькоприбуткові. Вони, як вже зрозуміло, довгострокові. Можуть існувати до 4 років, щомісяця вдасться отримувати максимум 15%.

Як обирати розробника для хайп-проєкту

Створити хайп самостійно можна лише в теорії, особливо якщо немає досвіду чи він дуже масштабний. Тому варто розглянути спеціалізовану компанію. Визначити, наскільки співробітництво буде ефективним, вдасться, врахувавши умови, які пропонують розробники, а саме:

  • досвід роботи в такій галузі та високі результати проєктів різного типу;
  • гнучка система оплати, адекватні ціни (не завищені). Якщо діють знижки для постійних клієнтів, це теж дуже добре;
  • професійність та згуртованість команди;
  • унікальність хайп-проєктів, їхня неповторність та відповідність технічному завданню;
  • швидкі та реальні строки здачі готового проєкту;
  • підтримка та обслуговування хайпу під час його дії та навіть після завершення гарантійних зобов’язань.

Для більшості замовників першочергове значення має ціна, тому варто порівняти пропозиції від розробників, щоб розуміти кон’юнктуру ринку. Головне – пам’ятати, що власними силами створення, запуск та навіть підтримка роботи хайпу можливі, проте доведеться витратити на це багато часу та коштів.

Як відбувається створення хайп-проєкту на замовлення

Насамперед розробляється легенда, історія, створюється дизайн. Саме з урахуванням цих параметрів будуватиметься стратегія програми. На наступному етапі працюють над основою проєкту (домен, хостинг, придбання анонімності, установка SSL та EV SSL та інше).

При створенні легенди особливу увагу варто приділяти її правдоподібності. Адже основна ціль – зацікавити інвесторів. Якщо ж робота базуватиметься на реінвестуванні, варто говорити про прозорість хайпу. Це також даватиме вигідні переваги при пошуку інвесторів.

Треба ще на перших етапах чітко розуміти, для яких цілей створюється система та яких результатів від неї хочете отримати. У цьому разі необхідно працювати з цільовою аудиторією. За можливості варто передбачити декілька тарифних планів, розрахованих на користувачів із різними інтересами.

Звичайно, власними зусиллями все це врахувати та запланувати досить складно. Саме з цієї причини потрібно звертатися до спеціалістів – розробників хайп-проєктів. Ще один варіант – придбати вже готове рішення. Це буде максимально швидко, проєкт вдасться розгорнути оперативно.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Економіка

До експлуатації у ЗСУ допустили ще 18 зразків озброєння та військової техніки

Окрім того, пройшли кодифікацію, тобто введені у військову експлуатацію, ще 24 ОВТ.

16.05.2024 - 12:05

Arrow
Theme

Війна

Унаслідок атаки міста Дніпро загинуло двоє людей

Пошкоджено інфраструктуру, є поранені

15.05.2024 - 15:11

Arrow

Вас це може зацікавити