Як обрати надійний та технологічний трактор по оптимальній цині

Головна > Енергетика > Як обрати надійний та технологічний трак...
Author

Олександр Талов

22.06.2023, 16:08
Shares

1

Views

1 002

Як обрати надійний та технологічний трактор по оптимальній цині
null

У сучасному сільському господарстві трактори є незамінними робочими машинами, які забезпечують ефективну механізацію процесів виробництва, допомагають збільшити продуктивність праці та досягти кращих результатів.

Призначення трактора та його конструктивні особливості

Трактор - це сучасний засіб механізації праці широкого спектру використання, який призначений для виконання наступних видів робіт:

  • плугування;
  • боронування;
  • сівба;
  • полив;
  • просапування;
  • збирання врожаю:
  • транспортування вантажів.

Також трактор може використовуватись не тільки для проведення основних видів польових робіт, але і складських робіт, робіт на фермах чи для виконання певних функцій на комунальних підприємствах.

При обладнанні трактора додатковим приладдям можно значно розширити сферу застосування техніки. До такого обладнання належить:

  • бульдозерні або сніжні відвали;
  • сміттєзбиральна щітка;
  • причепний оприскувач;
  • екскаваторний ковш;
  • приладдя для підбору та роздрібнення скошеної трави тощо.

Конструкція трактора складається з кількох основних компонентів: двигуна, шасі, трансмісії, системи приводу та робочих органів.

Сучасний ринок пропонує різноманітні моделі тракторів вітчизняних, так і зарубіжних виробників. Гарно себе зарекомендували трактори від китайського виробника YTO INTERNATIONAL LTD. Купити трактор Юто 804 - це придбати собі надійного помічника по доступній ціні з гарантією повної комплектації машини та високою надійністю у процесі експлуатації.

Види тракторів

За типом ходової системи трактори поділяються на: на колісні, гусеничні або змішаної конструкції.

За призначенням, трактори техніку можна розділити на:

  1. універсально-просапні машини - призначені для підготовки грунтів, посадки, обробки сльськогосподарської продукції та вражаю;
  2. трактори загального призначення відрізняються широким спектром робіт, окрім збирання чи обробки продукції;
  3. спеціальні трактори використовують для певних видів робіт таких як садівництво, тепличне господарство, робота на виноградниках тощо.

Також трактори різняться за потужністю. Скориставшись посиланням https://transagro.market/news/yakij-kitajskij-traktor-krashhe-obrati/ можна обрати трактор з необхідними технічними характеристиками, потужністю та комплектацією.

На що звернути увагу обираючи трактор

Розмір та маневреність:

В залежності від розміру сільськогосподарських угідь та їх особливостей вибір трактора можна залежати від його розміру та маневреності. Для вузьких полів та угідь з обмеженим доступом можуть бути потрібні компактні трактори з високою маневреністю.

Типи зчіпних пристроїв:

Важливо, які зчіпні пристрої можуть бути використані з трактором. Це можуть бути плуги, сівалки, збиральні пристрої та багато інших. Трактор повинен мати сумісний інтерфейс для встановлення необхідного обладнання.

Технічні характеристики та надійність:

Перед придбанням трактора варто ознайомитися з його технічними характеристиками, такими як розхід палива, швидкість, система охолодження, система гальмування, комфортабельність кабіни та інші. Також слідкуйте за репутацією виробника щодо якості та надійності техніки.

Обслуговування та підтримка:

наявність авторизованого сервісного центру та можливість отримання запасних частин є факторами виробництва при виборі трактора. Гарантія та післяпродажне обслуговування також мають велике значення для забезпечення надійності та довговічності техніки

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити