Як можна швидко перевести гроші з картки на картку онлайн

Головна > Столиця > Як можна швидко перевести гроші з картки...
Author

Ольга Фединчік

22.08.2022, 09:19
Shares

0

Views

697

Банки наздоганяють онлайн-технології та створюють різноманітні способи підключення до вашої готівки. Від веб-сайтів до мобільних додатків – сьогодні ви маєте більше доступу до своїх фінансів, ніж будь-коли. Перерахувати кошти з картки на карту можна будь-де — навіть не виходячи з дому.

Як переказувати гроші з картки на картку через банк

Переказ грошей з картки на картку

Для цієї банківської операції вам знадобиться менше одного робочого дня. Зазвичай ця послуга безкоштовна. Завдяки сучасним технологіям легко робити фінансові операції в тому ж банку. Незалежно від того, чи переказуєте ви гроші між власними рахунками чи надсилаєте кошти комусь іншому в тому самому банку, транзакція здійснюється у внутрішній мережі та на серверах банку.

Інформація, яка може знадобитися:

Оскільки перекази в одному банку не потребують зовнішніх ресурсів, зазвичай вони безкоштовні та швидкі. Трансакції зазвичай завершуються протягом ночі, тим часом з вашого рахунку буде списано суму, яка надсилається, а одержувачу буде її.

Зробити переказ в інші банківські установи також просто, але процес дещо відрізняється від переказів в одному банку. Це пояснюється тим, що транзакція завершується в зовнішніх мережах і потребує додаткових заходів безпеки.

Мобільний банкінг: як перевести гроші з картки на картку за допомогою застосунку

Ви можете перекинути гроші на карту через свій мобільний додаток. У більшості випадків вам потрібно відкрити програму, увійти у свій обліковий запис і вибрати опцію «Перекази». Звідти виберете тип переказу, який бажаєте використати, і введете всю необхідну інформацію. Залежно від методу, який використовується, ось що може знадобитися:

Незалежно від того, чи ділите ви рахунок за ресторан чи комунальні послуги, повертаючи другу витрачену суму або переказуєте кошти з Польщі до України, Rebell Pay https://www.rebellpay.com/ — це простий спосіб скинути гроші з картки на картку.

Rebell Pay — це безпечний застосунок для грошових переказів. Сервіс дає можливість переказувати гроші з карти на карту будь-якій особі, що має банківську картку Visa чи Mastercard. Вам знадобиться лише мінімальна кількість реквізитів, щоб перерахувати одержувачу потрібну суму. Якщо ви раптом не знаєте номер банківської картки, мобільний додаток запропонує вам зробити транзакцію, використовуючи лише телефонний номер отримувача.

Переваги використання швидких мобільних додатків для переводу грошей з карти на картку

Сьогодні перерахувати на картку будь-яку суму можна за декілька кліків. Інтернет робить надсилання грошей швидким, а іноді й миттєвим.

Зазвичай виплата відбувається миттєво, коли скинути гроші з картки на карту можна за декілька хвилин. А іноді навіть швидше. У деяких випадках транзакція може тривати одну чи дві доби. Термін також залежить від банку одержувача коштів.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури внаслідок ракетної атаки на Кіровоградську та Запорізьку області

Травмовано дитину 8 років. Руйнувань, за попередніми даними, зазнали 13 приватних будинків та майже 30 гаражів.

08.05.2024 - 09:22

Arrow
Theme

Політика

В "інавгурації" Путіна візьмуть участь представники семи країн ЄС, в тому числі Франції - Reuters 

У Держдепі США також заявили, що не відправлятимуть представника на "інавгурацію", проте Путіна досі вважають президентом.

07.05.2024 - 12:33

Arrow

Вас це може зацікавити