Ворог активізувався на Бахмутському напрямку та продовжує вести активні дії на Куп'янському

Головна > Війна > Ворог активізувався на Бахмутському напр...
Author

Олександр Талов

10.11.2023, 16:29
Shares

1

Views

719

22 ОМБр

Росіяни не припиняють активні дії на Куп’янському напрямку та пожвавилися на Бахмутському, ворог постійно обстрілює позиції ЗСУ.

Як пише Інтерфакс-Україна про це розповів начальник служби зв'язків із громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, інформує Інфокурс.

"Ми маємо пам'ятати, що ми воюємо не з армією якихось бомжів чи ще щось: це добре оснащена армія. І на складах у них зберігається велика кількість боєприпасів. Можливо, вони не так точно стріляють, але кількість пострілів ви бачите - 428 і 431 (на бахмутському і куп'янському напрямках відповідно. - ред.). Це велика кількість. Тобто артилерії вони не шкодують, і мінометів"також", - зазначив він.

Фітьо зазначив щоукраїнські сили завдають втрат ворогу за рахунок точності. Зокрема за минулі дві доби воїни знищили майже 15 гармат різних типів ворога.

Куп'янський напрямок залишається активним, росіяни не припиняють там активних дій. Також "пожвавився" бахмутський напрямок, де противник перейшов від оборони до активної оборони, атакуючи південніше Бахмута, додав начальник служби зв'язків із громадськістю.

"116 військовослужбовців російської армії на бахмутському напрямку було знищено. На лимансько-куп'янському - 144 військових армії ворога вже ніколи не повернуться додому", - зазначив він.

Нагадаємо: Як інформував ІК, в зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі населеного пункту Синьківка Харківської області, де наші захисники відбили 7 атак противника.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили близько 10 атак окупантів в районах Богданівки, Кліщіївки та Андріївки Донецької області. Сили оборони України продовжують завдавати ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити