Волейбольні кросівки від відомого японського бренду «Mizuno»: переваги та особливості

Головна > Банки > Волейбольні кросівки від відомого японсь...
Author

Олександр Талов

09.02.2021, 19:11
Shares

0

Views

297

Волейбольні кросівки від відомого японського бренду «Mizuno»: переваги та особливості
null

Азартна боротьба за свій бік майданчика, активний рух, відчуття командної взаємодії – ось чому волейбол має так багато прихильників. Якщо ви теж любите цю гру, то вам знадобиться спеціальне взуття. Звичайні кросівки зі збалансованим корпусом не допомагатимуть, а заважатимуть рухові, адже під час матчу на п’яту спортсмена припадає вага, що у 8 разів більша за його власну, а його ноги постійно рухаються – уривчасто та ритмічно.

Якісні волейбольні кросівки можна замовити у «Sport Brands». Тут представлена продукція японської компанії «Mizuno», яка випускає товари для професійного спорту. Кросівки «Mizuno» мають такі переваги:

  • ідеально пристосовані до підстрибування, адже при їхньому виготовленні була використана технологія, що забезпечує максимальне зчеплення із поверхнею та чудову амортизацію;

  • підошви виробів виготовлені із каучуку, тому вони не ковзають по поверхні;

  • корпус кросівок складається із сітчастого матеріалу, екошкіри та натуральної шкіри;

  • взуття вирізняється високою міцністю, допомагає утримувати чудовий тепловий баланс, характеризується високою гігієнічністю та адсорбує ударний вплив, направлений на стопу.

Порада! Щоб визначити розмір поставте стопу на папір, виміряйте довжину від пальців до п’ят і додайте 5.

Виробник також використовує технології «Intercool» і «Wave», що дозволяє розподілити вагу по всій площі стопи, та забезпечує легке приземлення. Перша з методик передбачає розміщення у взутті спеціальних каналів для відведення вологи та тепла. Купить волейбольні кросівки за невисокою ціною можна в інтернет-магазині «SportBrands».

«Sport Brands»: вигідні умови та оригінальний товар

Якщо вам знадобилося нове взуття для волейболу, замовте його у магазині «SportBrands». Тут представлений лише брендовий товар, тому ви точно не будете розчаровані. Оплатити продукцію можна вже після її отримання. Якщо ви розраховуєте на знижки, не забудьте проглянути каталог в «не сезон» (для волейбольних кросівок це холодна пора року). Втім, стандартні ціни (без знижки) теж приємно здивують, адже менеджери фірми зробили все задля того, аби покупці могли зекономити.

Mizuno WAVE LIGHTNING волейбольні

Замовляючи кросівки, ви можете розраховувати на те, що отримаєте їх уже за декілька діб. Магазин здійснює доставку в усі міста та села країни, тому далеко їхати не доведеться: ви зможете забрати товар у найближчому поштовому відділенні. Зверніться до менеджерів компанії, і ви отримаєте всю необхідну інформацію про доставку та вартість виробів.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

На Сумщині ворог почав інтенсивніше використовувати авіаційні засоби ураження

За минулий тиждень по Сумській області були здійснені 169 обстрілів.

23.04.2024 - 09:10

Arrow
Theme

Війна

Російські дрони поцілили у фермерське господарство на Одещині

Пошкоджено склад і техніку.

22.04.2024 - 08:53

Arrow

Вас це може зацікавити