Вночі сили ППО збили шість Калібрів та два Іскандера-К над Одещиною

Головна > Політика > Вночі сили ППО збили шість Калібрів та д...
Author

Олександр Талов

18.05.2023, 12:17
Shares

2

Views

863

Вночі сили ППО збили шість Калібрів та два Іскандера-К над Одещиною

Російські війська атакували Одещину ракетами "Калібр" і "Іскандер-К", поцілили в промислове підприємство, 18 травня 2023 року

ОК "Південь"

Над Одещиною вночі сили ППО знищили вісім крилатих ракет, які армія РФ випустила з ракетоносіїв у Чорному морі та із наземних комплексів із тимчасово окупованої території.

Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь", інформує Інфокурс.

" 6 "Калібрів" і 2 "Іскандер-К" сили протиповітряної оборони знищили. При цьому, більшість ракет збито над морем, але збиття 2 відбувалося над промисловим районом міста", - йдеться у повідомленні командування.

Повідомляється, що внаслідок повітряного бою, збиті ракети впали на будівлі промислових підприємств, які зазнали пошкоджень.

Фото: ОК "Південь"

На жаль, внаслідок руйнувань 1 цивільний охоронець загинув, ще двох поранено.

Нагадаємо: Сьогодні, крім Одеської, ворог атакував Хмельницьку область і Київ. В Києві та області влучань немає, але уламки ракет впали на подвірʼя та вулиці в Деснянському та Дарницькому районах столиці. У Хмельницькій області є влучання в обʼєкт інфраструктури в Хмельницькому районі.

Загалом, як повідомляв ІК, за інформацією Генштаба ЗСУ, упродовж минулої доби ворог завдав 15 ракетних ударів, зокрема по містах Бахмут, Херсон та Одеса. Крім того, зафіксовано 42 ворожих авіаційних удари та 101 обстріл з реактивних систем залпового вогню. Постраждали мирні мешканці, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити