Внаслідок скидання КАБів на Харков пошкоджені заклад освіти, гуртожиток і житловий будинок

Головна > Війна > Внаслідок скидання КАБів на Харков пошко...
Author

Марія Куренко

01.04.2024, 09:29
Shares

1

Views

357

Війська РФ у ніч на 1 квітня 2024 рокупоцілилиу будівлю пожежно-рятувального підрозділу на Харківщині, ГУ ДСНС у Харківській області

Минулої доби російська армія знов скинула на Харків КАБи, горіли два автобуси, вантажний автомобіль та легковий автомобіль.

Як повідомив голова Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов, крім того пошкоджені заклад освіти, гуртожиток та житловий будинок.

За інформацією голови ОВА, будівля освітньої установи частково зруйнована, у гуртожитку пошкоджено дах, також пошкоджень зазнав житловий будинок. Постраждалих немає.

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів, зокрема Синьківка, Петропавлівка, Іванівка. У Баранівці Богодухівського районувнаслідок артобстрілу пошкоджений житловий будинок.

У Козачій Лопані Харківського району внаслідок обстрілу пошкоджень зазнала будівля установи, зазначив голова ОДА.

У Вовчанських Хуторах внаслідок обстрілу із РСЗВ пошкоджень зазнали 4 житлових будинкі.

Авіаударів росіяни завдали по Козачій Лопані, Огірцевому, Харкову, Борщовій, Вовчанську, Петропавлівці, Котлярівці, Чернещині, Першотравневому.

В результаті скидання КАБів у Боровій Ізюмського районупошкоджені пам'ятник воїнам Другої світової війни, будівля установи та автомобіль.

Ракета влучила в закинуту будівлю фермерського господарства у Костянтинівці Чугуївського району ракета влучила.

Безпілотниками типу Shahed росіяни атакували 1 квітня Чугуїв.

Як зазначив Синєгубов, медичну допомогу в Ізюмі надали 33-річному трактористу, який дістав контузію внаслідок наїзду на вибухонебезпечний предмет.

Упродовж доби на Харківщині вибухотехніки розмінували 6,72 га території, знищили 226 вибухонебезпечних предметів.

Також Синєгубов поінформував, що війська РФ у ніч на 1 квітня поцілилиу будівлю пожежно-рятувального підрозділу на Харківщині.

"Цієї ночі ворог завдав ударів по населеному пункту, що межує з країною-агресором. Одне з влучань прийшлось беспосередньо у будівлю пожежно-рятувального підрозділу. В результаті обстрілу третина будівлі пожежного депо була зруйнована. Крім того пошкоджені вікна та ворота фасадної частини, внутрішні перегородки та двері будівлі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: Як інформував Інфокурс, ворог завдав 22 ракетних та 79 авіаційних ударів, здійснив 97 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали низка багатоповерхівок та інші об’єкти цивільної інфраструктури.

Вночі, російські окупанти знову атакували Україну, застосувавши 3 БпЛА типу “Shahed”. Силами та засобами протиповітряної оборони України 2 ударних БпЛА було знищено.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити