Вікна пластикові: види, переваги

Головна > Бізнес > Вікна пластикові: види, переваги
Author

Назар Лазебний

18.05.2023, 11:51
Shares

1

Views

397

Вікна пластикові: види, переваги
null

В наш час просто нереально знайти в Україні такий населений пункт, де б будинки не прикрашали пластикові вікна Львів, Сарни, Черкаси, Жмеринка, Київ, Чернівці. Від маленького селища до міста-мільйонника – в кожному куточку країни є пластикові вікна замінили собою класичні дерев’яні. Спробуємо розібратися в чому секрет такої популярності.

Що таке пластикові вікна, якими бувають?

Пластикові вікна – це вікна, виготовлені з полівінілхлориду (ПВХ), який є одним з найпоширеніших матеріалів в промисловості сьогодні. Цей матеріал має багато переваг, таких як стійкість до ультрафіолетового випромінювання, високу теплоізоляцію та звукоізоляцію, стійкість до корозії та вологи, легкість у догляді та довговічність.

Пластикові вікна можуть бути різних типів та конструкцій. Наприклад, вони можуть бути одно-, дво- або багатокамерними, залежно від кількості камер у профілі. Камери в профілі забезпечують додаткову теплоізоляцію та звукоізоляцію.

Можуть мати різні види склопакетів, які забезпечують додаткову теплоізоляцію та звукоізоляцію. Наприклад, склопакет може бути з двошаровим склом, або з тришаровим склом з енергозберігаючим покриттям.

Також пластикові вікна можуть бути різних форм та розмірів, відповідно до потреб замовника. Вони можуть бути стандартних розмірів або виготовлятися на замовлення.

Переваги

Їх використання має багато переваг, які роблять їх більш популярними, ніж традиційні дерев'яні вікна.

  1. Висока міцність. Вони виготовлені з пластикових посилених металом, профілів, що забезпечує їм стійкість до різних впливів зовнішнього середовища. Вони не гниють, не розкладаються і не тріскаються, що робить їх ідеальним вибором для будівель у зоні високої вологості або на місцях зі змінним кліматом.
  2. Енергоефективність. Вони мають високу теплоізоляцію. Це дозволяє знизити витрати на опалення.
  3. Легкість в обслуговуванні. Вони не потребують регулярного фарбування або лакування, як дерев'яні вікна. Достатньо просто протирати м'якою ганчіркою з миючим засобом, щоб зберегти їхній привабливий зовнішній вигляд.
  4. Безпечна. Вони мають спеціальний механізм, який запобігає їх відкриванню ззовні, що забезпечує безпеку від злочинців та для дітей.

Пластикові вікна – це ідеальний вибір для будь-якого будинку або офісу.

Лідером на ринку пластикових вікон України справедливо вважається Viknaroff.ua. Тут знайдете вироби, що прослужать не одне десятиліття, радуючи високою якістю та стильним дизайном.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Що зміниться для окремих категорій громадян при перетині кордону з 18 травня - пояснення ДПСУ

З 18 травня після набуття чинності закону щодо вдосконалення мобілізації в пунктах пропуску в окремих категорій громадян перевірятимуть наявність війс...

16.05.2024 - 15:49

Arrow
Theme

Міжнародне

Прем’єра Словаччини Фіцо госпіталізували з вогнепальним пораненням після скоєння на нього замаху

Главу уряду доставили до лікарні, а ймовірного нападника затримала поліція.

15.05.2024 - 17:00

Arrow

Вас це може зацікавити