Військові РФ обстріляли склад із зерном на Херсонщині

Головна > Війна > Військові РФ обстріляли склад із зерном ...
Author

Марія Куренко

11.07.2024, 17:31
Shares

4

Views

613

Росіяни атакували FPV-дроном рятувальників Херсонщини, які гасили складське приміщення з зеерном, ГУ ДСНС у Херсонській області

Військові РФ обстріляли фермерське господарство у Херсонській області, внаслідок чого виникла пожежа.

Про це повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"...Сьогодні зранку під ударом опинилося фермерське господарство у Станіславській громаді. "Прилетіло" по складському приміщенню, де зберігали зерно", - написав Прокудін.

За його словами, коли прибули рятувальники, щоб загасити пожежу, росіяни атакували їх FPV-дроном. Унаслідок удару пошкоджено транспортний засіб вогнеборців, люди не постраждали.

Крім того у ДСНС У Херсонській області повідомили, що сьогодні зранку під час гасіння однієї з пожеж, що виникла через ворожий обстріл на території Білозерської територіальної громади, окупанти здійснили скид вибухового пристрою з БПЛА прямо по автомобілю вогнеборців. На щастя, за лічені секунди рятувальники встигли зайти в безпечне місце, тому з особового складу ніхто не постраждав.

Немає опису світлини.
На зображенні може бути: 1 особа, вогонь та текст
На зображенні може бути: 1 особа, вогонь та текст
На зображенні може бути: 1 особа та вогонь

Фото: ГУ ДСНС у Херсонській області

Начальник ОВА поінформував, що протягом двох минулих тижнів російські військові спалили щонайменше 75 гектарів пшениці на деокупованій території області.

Нагадаємо: Минулої доби, 10 липня, російські військові здійснили удари по 21 населеному пункту Херсонської області, одна людина загинула і ще двоє поранені. Поцілили в об'єкт критичної інфраструктури, адміністративну будівлю, агропромислові підприємства, житлові квартали, зокрема в багатоповерхівку та 14 приватних будинків.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Банки

З 1 листопада МВФ зменшив свої комісії, що допоможе Україні з виплатою держборгу

"Ця реформа допомагає МВФ і надалі служити на благо наших держав-членів у світі, що змінюється", - зазначила директор-розпорядник Міжнародного валютно...

14.10.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити