Від холодильника до відпарювача: 6 ідей подарунків на новосілля

Головна > Енергетика > Від холодильника до відпарювача: 6 ідей ...
Author

Олександр Талов

28.04.2023, 21:35
Shares

0

Views

899

Від холодильника до відпарювача: 6 ідей подарунків на новосілля
null

Новосілля — це «бенефіс» корисних подарунків. На честь переїзду у нове житло краще дарувати презенти, які з часом не опиняться на антресолях через непотрібність. Холодильник або інша побутова техніка, статуетки та свічки, кухонне приладдя, домашній текстиль — все це може знадобитися під час облаштування кімнат. Поєднання серйозності з креативом — безпрограшний підхід до вибору святкових сюрпризів.

Мініхолодильник з запасом напоїв або смаколиків

Маленькі холодильники з магазину https://www.moyo.ua/ua/bt/kbt/holodilniky/kholodilniki-malenkie/ можна використовувати як альтернативу повнорозмірним рішенням, а також як додаткове оснащення для зберігання продуктів. «Мініки» доступні у всіх цінових категоріях, тому підібрати варіант на будь-який бюджет нескладно.

Приємною несподіванкою стане незвичайне наповнення холодильника. Наприклад, тижневий запас крафтового пива, кілька кілограмів рідкісних екзотичних фруктів чи сотня шоколадних батончиків. Головне — під час дарування попередити винуватців свята про сюрприз всередині. Інакше вміст може зіпсуватися, доки дійдуть руки до розпакування та встановлення.

Гурмани зрадіють стильній винній шафі з кількома пляшечками ексклюзивних напоїв. Модель з прозорими дверцятами, підсвічуванням та цифровим дисплеєм стане прикрасою домашнього бару.

Відпарювач для одягу

Переїзд асоціюється не лише зі святкуванням, а й з побутовими клопотами. Серед них — генеральне прибирання, прання, облагороджування нового помешкання. Багато часу займає прасування постільної білизни, штор та інших великих текстильних виробів. Відпарювач відчутно полегшує задачу. Він підходить навіть для виробів з делікатних тканин. Для його експлуатації не потрібен додатковий інвентар, наприклад, прасувальна дошка чи підставка.

Разом з відпарювачем доцільно подарувати кілька комплектів вішалок або стильний рейл. А ще — великий бутель дистильованої води на запас.

Замовити якісний відпарювач для одягу Філіпс можна тут https://www.moyo.ua/ua/bt/mbt/utugi/ruchnyye-otparivateli-philips/.

Зволожувач повітря

Зволожувач — це подарунок, який приносить неабияку користь для здоровʼя. Він нормалізує показники вологості повітря та повністю або частково розв'язує наступні проблеми:

  • швидке накопичення пилюки на поверхнях меблів та техніки;
  • загострення алергії;
  • сухість шкіри та подразненість слизових оболонок;
  • головний біль, свербіння в носі.

Електричний чайник

Чайник входить в топ техніки, яку найчастіше забувають купити перед вʼїздом у квартиру чи будинок. Його відсутність на кухні приносить чималий дискомфорт, адже доводиться використовувати інший посуд для кипʼятіння води.

Дешевий пластиковий електричний чайник малої потужності — не найкращий дарунок. Скляний з підсвіткою, стильний керамічний або місткий металевий — інша річ. Від такого ніхто не відмовиться, адже він не псує інтерʼєр кухні та характеризується довговічністю.

Робот-пилосмок

Круглий красунчик, який сам пересувається квартирою та збирає сміття, — мрія кожної господині. Даруючи такий, можна бути впевненим, що він отримає статус улюбленця. Коштує робот недешево, тому варто домовитися з іншими гостями та купити його в складку.

Схожий гаджет — робот для миття вікон. Особливо актуальний для мешканців квартир у багатоповерхівках.

Мультиварка

Вибір меню на вечерю займає більше часу, ніж саме приготування. Мультиварка позбавляє головного болю, викликаного цим процесом. Завдяки її функціональним можливостям у повсякденному раціоні зʼявляються такі смаколики, як:

  1. домашня випічка з дріжджового та бездріжджового тіста;
  2. овочеві рагу та соте;
  3. натуральні йогурти, десерти з кисломолочного сиру;
  4. страви на пару та су-від.

Мультиварка дуже доречна, коли на кухні ще немає плити та духової шафи. Суперподарунок — покращена мультипіч з аерогрилем та іншими додатковими функціями.

Головне — обирати презенти з любовʼю, а точніше з урахуванням смаків та потреб тих, кому вони призначаються. Можна попросити друзів чи рідних скласти вішлист незадовго до запланованої вечірки на честь новосілля. Це точно спростить вибір, і всі залишаться задоволеними.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Банки

З 1 листопада МВФ зменшив свої комісії, що допоможе Україні з виплатою держборгу

"Ця реформа допомагає МВФ і надалі служити на благо наших держав-членів у світі, що змінюється", - зазначила директор-розпорядник Міжнародного валютно...

14.10.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити