Вертикальні жалюзі на вікно: переваги і недоліки

Головна > Столиця > Вертикальні жалюзі на вікно: переваги і ...
Author

Назар Лазебний

10.05.2022, 19:23
Shares

1

Views

739

Вертикальні жалюзі на вікно: переваги і недоліки
null

Щоб захистити свій дім від прямого сонячного проміння, розсіявши яскраві промені і надавши приміщенню приємного для перебування освітлення, обирайте жалюзі для вікон. Це безпрограшний варіант, який має безліч плюсів, До того ж вертикальні жалюзі SunGuard ціни на які вас приємно здивують, купити дуже легко, навіть не виходячи з дому.

Для цього потрібно зайти на сторінку https://sunguard.com.ua/zhalyuzi/vertykalni/ вертикальні жалюзі і за допомогою зручної системи фільтрів вибрати потрібний вам розмір, тип кріплення, матеріал і колір, щоб підібрати ідеальний для вашого інтер’єру варіант. Якщо у вас виникнуть питання, ви можете зателефонувати консультантам магазину й отримати на них докладні відповіді.

Чому варто обрати саме вертикальні жалюзі

Класичними переважно вважають горизонтальні жалюзі, ламелі яких відкриваються вгору і вниз. Вертикальні ж найчастіше можна побачити в різних офісних приміщеннях та держустановах. Останньому є логічне пояснення: вертикальні жалюзі мають значно менше шансів деформуватися, особливо на великих вікнах, а крім того, вони мають спеціальне антистатичне покриття, яке забезпечує додатковий захист від осідання пилу. Це особливо важливо, якщо вікон у приміщенні багато і немає можливості доглядати за ними та протирати жалюзі, і не менш важливо для людей з алергією та астмою, які болісно реагують на велику кількість пилу в приміщенні.

Як бачите, ті плюси, за які вертикальні жалюзі обирають в офіс, не втрачають своєї актуальності і для дому. Це буде правильним рішенням обрати саме такий вид жалюзі на велике панорамне вікно, якщо ви бажаєте створити у кімнаті приємне розсіяне світло і захиститися від спеки. А особливо якщо в домі є маленькі діти. Адже горизонтальні жалюзі, тим паче з не надто якісних матеріалів, можуть швидко стати жертвою дитячої цікавості, розлетівшись на окремі ламелі.

Які головні переваги мають вертикальні жалюзі для дому

Якщо ви все ще вагаєтеся між вибором горизонтальних і вертикальних жалюзі, ми наведемо вам перелік переваг останніх. Подумайте, з якою метою ви збираєтеся встановити такі “штори” і чи підходять вони за своїми функціями під неї.

Отже, переваги:

  • не потребують догляду і протирання від пилу, оскільки оброблені спеціальним антистатиком;
  • допомагають розсіювати світло, створюючи приємні для тривалого перебування умови;
  • регулюючи кут повороту ламелей, можна вибрати рівень затемнення;
  • не забезпечують 100% затемнення в кімнаті;
  • не деформуються і добре тримають форму;
  • легкі у використанні;
  • мають широку палітру візерунків і кольорів, що підходить під будь-який дизайн приміщення;
  • допомагають захистити приміщення від спеки;
  • допомагають візуально зробити кімнату вищою.

Чи є недоліки

Порівняно з перевагами недоліків значно менше, та все ж вони є:

  • неможливість встановити на маленьке вікно чи вікно на стелі;
  • не надто високий рівень затемнення.
Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити