Верховна Рада призначила ще двох міністрів

Головна > Міжнародне > Верховна Рада призначила ще двох міністр...
Author

Ольга Фединчік

04.11.2021, 15:54
Shares

1

Views

340

Верховна Рада призначила ще двох міністрів

rada.gov.ua

Віце-прем'єр-міністром - міністром економіки України стала Юлія Свириденко, а міністром з питань стратегічних галузей промисловості України став Павло Рябікін. Рада прийняла рішення 4 листопада.

Згідно з на трансляцію засідання призначення Юлії Свириденко підтримали 256 народних депутатів, за призначення Павла Рябкіна відповідно 237 народних депутатів.

З грудня 2020 року Свириденко працювала в Офісі президента на посаді заступника керівника, де займалася економічними питаннями, зв'язками з інвесторами. Вона також займається розробкою заходів для стимулювання економічного зростання України у 2021–2022 роках.

Крім того, з грудня 2020 року Свириденко очолює створену президентом Володимиром Зеленським Раду зі сприяння бізнесу.

У червні-вересні Свириденко також була членом наглядової ради НАК "Нафтогаз України". З березня 2020 по лютий 2021 року входила до складу української делегації у Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі, до підгрупи з економічних та соціальних питань.

Павло Рябкін працював заступником міністра транспорту та зв'язку України, надзвичайним та повноважним послом України у Данії та обіймав посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації.

З 23 березня 2017 року він був генеральним директором міжнародного аеропорту "Бориспіль". Потім очолив Державну митну службу України.

Нагадаємо: Верховна Рада 3 листопада звільнила Олексія Любченка з посади першого віцепрем’єр-міністра – міністра економіки.

3 листопада ВР звільнила Олега Уруського з посади віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Що зміниться для окремих категорій громадян при перетині кордону з 18 травня - пояснення ДПСУ

З 18 травня після набуття чинності закону щодо вдосконалення мобілізації в пунктах пропуску в окремих категорій громадян перевірятимуть наявність війс...

16.05.2024 - 15:49

Arrow
Theme

Міжнародне

Прем’єра Словаччини Фіцо госпіталізували з вогнепальним пораненням після скоєння на нього замаху

Главу уряду доставили до лікарні, а ймовірного нападника затримала поліція.

15.05.2024 - 17:00

Arrow

Вас це може зацікавити