Вчора ворог обстрілв Миколаєв, на Львівщині влучання по електропідстанціям, на Харківщині шість поранених та один загиблий.

Головна > Бізнес > Вчора ворог обстрілв Миколаєв, на Львівщ...
Author

Назар Лазебний

04.05.2022, 11:07
Shares

2

Views

880

Вчора ворог обстрілв Миколаєв, на Львівщині влучання по електропідстанціям, на Харківщині шість поранених та один загиблий.

radiosvoboda.org

Ввечері 3 травня російські загарбники завдали ракетних ударів по 8 областях України, зокрема на Донеччині вдруге поспіль обстріляли Авдіївський коксохімічний завод, зранку 4 травня у Сумській області поблизу кордону працював російський вертоліт.

Про це свідчить інформація голів ОВА регіонів станом на 8-му ранку середи 4 травня

На Кіровоградщині: Влучання ракет в тягову підстанцію, жертв немає. Ще одну ракету знешкодило ППО.

На Одещині: Ввечері три ракети збито ППО, проте є влучення в інфраструктурні об'єкти у Арцизькій ТГ Одеської області. Постраждалих станом на ранок немає.

На Дніпропетровщині: Внаслідок двох ракетних ударів ввечері по залізниці зруйновано тягову підстанцію. Одну людину поранено. Ніч минула без повітряних тривог.

На Закарпатті: Ракети влучили в електропідстанцію залізничної станції, жертв та постраждалих немає, пошкоджено розподільчий газогін. Тривають відновлювальні роботи.

На Львівщині: В результаті ракетних влучаннь по електричних підстанціях ім завдано серйозних пошкоджень, частина міста без електро- та водопостачання. Двоє людей, які перебували неподалік від місць вибухів, отримали поранення. Пожежі ліквідовані, відбувається ліквідація пошкоджень обїєктів інфраструктури.

На Сумщині: Увечорі 3 травня росіяни тричі обстріляли території Сумщини зі своїх позицій з-за кордону. Близько 7 ранку 4 травня у Сумському районі вздовж кордону відпрацював ворожий вертоліт. Дані щодо втрат та руйнувань уточнюються.

На Харківщині: Вночі були неінтенсивні обстріли околиць міста Харків, постраждалих немає. Окупанти протягом доби обстрілювали Дергачі, Золочів, Богодухів, Чугуїв. За добу – 6 поранених (Харків, Золочів, Первомайський) та одна людина загинула у Донецькій громаді Ізюмського району. На Ізюмському напрямку тривають бої.

На Луганщині: Вночі були обстріли Лисичанська та Новодружеська, внаслідок яких двоє цивільних загинуло, двох – поранено. Евакуйовано 49 людей.

Минулої доби по Сєвєродонецьку, Рубіжному, Лисичанську та Золотому було завдано чотири ракетно-бомбових ударів. Також ворог здійснив артобстріли Лисичанська, Сєвєродонецька, Попаснянської та Гірської громад. Пошкоджено 45 будинків та інших об’єктів.

На Донеччині: У вівторок ввечері росіяни обстріляли Авдіївський коксохімічний завод. Є загиблі і поранені. Сьогодні зранку: черговий обстріл АКХЗ. Пошкоджена інфраструктура. Деталі з’ясовуються. В Мар'їнській ВА напередодні ввечері вдалось відновити лінію 110 кВт на м. Красногорівку.21:30 м. Мар'їнку обстріляли запалювальними снарядами, сталося загоряння по приватному сектору. В районі с. Новомихайлівка – обстріли майже цілодобово.

На Херсонщині: Стабільно критична ситуація. Вночі – вибухи та обстріли на території всієї області. Окупанти продовжують мародерства на Херсонщині.

На Миколаївщині: Вночі був обстріляний один із районів Миколаєва. Жертв та постраждалих немає. Житлові будинки значних руйнувань не зазнали.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити