Вантажне таксі 2040 - рух разом з часом

Головна > Енергетика > Вантажне таксі 2040 - рух разом з часом
Author

Назар Лазебний

18.07.2022, 12:44
Shares

0

Views

883

Вантажне таксі 2040 - рух разом з часом
null

Кажуть, що пережити ремонт, це те саме, що пережити повінь, за аналогією тоді можна сказати, що пережити переїзд рівнозначно пережити землетрус. Особливо в умовах війни, коли час насправді є найціннішим ресурсом, бо іноді кілька хвилин здатні зберегти не тільки майно, а й життя.

Що таке вантажне таксі та коли можуть знадобитися його послуги?

Вантажне таксі - це різновид перевезень вантажу, зазвичай, у межах міста та області транспортним засобом, що здатний перевозити як вантаж, так і пасажирів. Детальніше про послуги, тарифи, гарантії та бонусну програму тут.

Вантажне таксі використовують для:

  • доставлення товарів та різноманітного вантажу;
  • доставлення будівельних та виробничих матеріалів;
  • виконання доставлення товарів для магазинів;
  • особисті перевезення за умови переїзду з одного помешкання до іншого;
  • зміна місця розташування офісу;
  • перевезення меблів та побутової техніки;
  • вивіз будівельного та побутового сміття.

Переваги вантажного таксі 2040 перед іншими видами вантажоперевезень

Швидкість подачі. Головна особливість, яка відрізняє цю послугу від інших у цій галузі. Зробивши термінове замовлення через 20 хвилин автівка потрібного типу вже буде чекати на вас в зазначеному у замовленні місці. Послугу можна замовити попередньо у будь-який час (робочий) витративши всього 5 хвилин.

Можливість супроводу вантажу. При бажанні клієнта, він може бути присутніми в автомобілі під час здійснення перевезення, щоб контролювати увесь процес від закріплення вантажу до його розвантаження за місцем призначення. Багато замовників стають постійними клієнтами компанії, оскільки бачать серйозне ставлення до роботи.

Оптимальний вид автівки. Завдяки наявності великого автопарку для перевезення вантажу використовується індивідуальний підхід до кожного окремого замовлення з урахуванням тоннажності та габаритів вантажу, а також особистих побажань клієнтів.

Виправдана та чесна вартість. Компанія має три тарифних плани, які дозволяють вибрати оптимальний варіант для доставлення замовлення:

  • Тариф “Міні” - перевезення невеликої кількості речей або вантажу масою до 800 кг;
  • Тариф “Стандарт” - перевезення вантажу загальною масою до однієї тони. для перевезення використовується фургон або автівка типу “дубль кабіна”. Це найбільш поширений варіант, який застосовується у міських перевезеннях;
  • Тариф “Максі” - загальна вантажопід’ємність 1,2 тони, тариф призначений для перевезення речей які мають габаритні розміри. Для перевезення використовуються фургони.

До того ж клієнт має можливість крім послуг перевезення замовити послуги вантажника та такелажні роботи, причому це можна замовити як комплексну послугу, так і як окремий вид робіт. При необхідності також можна скористатися екстреним замовленням евакуатора чи терміновий вивіз будівельного чи побутового сміття. Завдяки калькулятру доступний попередній розрахунок вартості послуги.

Разом з тим клієнт отримає приємний бонус у вигляді Cashback в розмірі 10% від суми кожного замовлення та змогу розрахуватися накопиченими бонусами у разі їх достатньої кількості на особистому рахунку.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити