УЄФА заблокувала англійським уболівальникам продаж квитків на матч з Україною

Головна > Закон > УЄФА заблокувала англійським уболівальни...
Author

Марія Куренко

02.07.2021, 10:49
Shares

2

Views

994

УЄФА заблокувала англійським уболівальникам продаж квитків на матч з Україною

Reuters

Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) заблокувала всі квитки, продані нещодавно англійцям на матч чвертьфіналу Євро-2020, який відбудеться у Римі між командами Англії та України увечері 3 липня.

Про це повідомляє France 24.

Таким чином УЄФА намагається запобігти приїзду футбольних фанатів в Італію в порушення карантинних правил, повідомив італійський уряд.

Згідно із санітарними правилами Італії, уболівальникам, що прибудуть з Великої Британії, загрожує 5-денний карантин.

В МВС Італії зазначили, що для уникнення зловживань цими правилами "була введена спеціальна політика щодо продажу квитків" для поєдинку у суботу.

УЄФА на прохання італійської влади вирішила заблокувати продаж та передачу квитків з вечора четверга, а також скасувати квитки, продані жителям Британії, з півночі понеділка.

"Це не дозволить фанатам, що виїхали за останні пару днів, прийти і подивитися матч. Ми будемо пильні щодо цього карантину, про велику кількість вболівальників не йдеться, тому перевірка не викликає труднощів, - сказав заступник держсекретаря Італії з питань охорони здоров'я Андреа Коста.

Кількість заблокованих або скасованих квитків не уточнюється.

Англійська футбольна асоціація повідомила, що співпрацює з УЄФА і посольством Великобританії в Римі, щоб "полегшити" продаж квитків англійським уболівальникам, які проживають в Італії.

Велика Британія, попри успішну кампанію вакцинації, переживає сплеск нових випадків коронавірусу через штам Delta, який був уперше виявлений в Індії.

Всесвітня організація охорони здоровʼя (ВООЗ) стурбована тим, що натовпи на футбольних стадіонах, в барах і пабах у країнах, які приймають Євро-2020, сприяють зростанню захворюваності на коронавірусну хворобу у Європі.

У Міністерстві закордонних справ України роз’яснили, що наявність квитка на футбольний матч між збірними України та Англії 3 липня у Римі не дає підстав для в'їзду громадян нашої країни до Італії.

Нагадаємо: Матч 1/4 фіналу Євро-2020 між футбольними збірними України та Англії відбудеться у суботу, 3 липня о 22.00 (за київським часом), на 72-тисячному Олімпійському стадіоні в Римі.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити