Усі ворожі цілі у повітряному просторі Києва знищені

Головна > Економіка > Усі ворожі цілі у повітряному просторі К...
Author

Ольга Фединчік

18.05.2023, 08:20
Shares

0

Views

1 135

Усі ворожі цілі у повітряному просторі Києва знищені

pravda.com.ua

Тривають повітряні атаки на столицю України, цієї ночі відбувся девʼятий за ліком повітряний напад на Київ з початку травня.

Атака була здійснена із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, Ту-160 з району Каспію, ймовірно - крилатими ракетами типу Х-101/555. Після запуску ракет, ворог задіяв над столицею свої розвідувальні БпЛА.

Про це повідомляє у Телеграмі КМВА, інформує Інфокурс

"За попередньою інформацією, усі ворожі цілі в повітряному просторі Києва були виявлені і знищені! Остаточні дані про кількість, тип ракет та БпЛА незабаром повідомлять Повітряні сили", - йдеться у повідомленні.

Попередньо, зафіксовано падіння уламків в Деснянському та Дарницькому районах столиці. Найбільші пошкодження зафіксовано в Дарницькому районі - там було загоряння на території гаражного кооперативу. Пожежа ліквідована. В решті районів можуть бути падіння уламків на припарковані автомобілі, прибудинкову територію чи лісопаркову зону.

Як повідомив мер міста Віталій Кличко, постраждалих на місцях падіння уламків у Дарницькому та Дніпровському районах наразі немає. До медиків звернень поки не було.

На місці падіння уламків ракет у Києві поліцейські проводять огляди та фіксують пошкодження.

"На даний час суттєвих руйнувань не зафіксовано, травмованих осіб немає", - повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов та показав наслідки роботи української ППО.

Фото: Андрій Нєбитов/t.me

Нагадаємо: Масштабна повітряна тривога була оголошена по всій Україні. У деяких містах пролунали вибухи.

Як повідомляв ІК, за інформацією Генштаба ЗСУ, упродовж минулої доби ворог завдав 15 ракетних ударів, зокрема по містах Бахмут, Херсон та Одеса. Крім того, зафіксовано 42 ворожих авіаційних удари та 101 обстріл з реактивних систем залпового вогню. Постраждали мирні мешканці, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити