Уряд знизив ціну на газ для побутових клієнтів постачальника останньої надії

Головна > Культура > Уряд знизив ціну на газ для побутових кл...
Author

Олександр Талов

26.10.2021, 16:59
Shares

1

Views

647

Уряд знизив ціну на газ для побутових клієнтів постачальника останньої надії

money.pl

Кабінет Міністрів знизив ціну на газ для населення, яке є клієнтом "постачальника останньої надії" до 7,96 грн за 1 кубометр (з ПДВ) на жовтень-листопад.

Про це йдеться у постанові уряду №1102 від 25 жовтня.

"Установити з 1 жовтня по 30 листопада 2021 р. граничну ціну на природний газ за договорами постачання між побутовими споживачами та постачальником “останньої надії” — на рівні 7,96 гривні за 1 куб. метр (з урахуванням податку на додану вартість)", - згідно додатку до постанови.

Для споживачів, що є бюджетними установами, закладами охорони здоров’я державної власності (казенні підприємства та/або державні установи тощо) та закладами охорони здоров’я комунальної власності (комунальні некомерційні підприємства та/або комунальні установи, та/або спільні комунальні підприємства тощо) та постачальником “останньої надії” газ постачатимкться за ціною на рівні 16,8 гривні за 1 куб. метр (з урахуванням ПДВ).

Як повідомлялося, газопостачальна компанія "Нафтогаз України" раніше підвищила до 16,56 грн за кубометр ціну газу для клієнтів "постачальника останньої надії" у жовтні.

Споживач стає клієнтом ПОН у разі відмови свого постачальника "блакитного палива" забезпечувати своїх клієнтів газом. Обрати нового газопостачальника такі споживачі повинні упродовж двох місяців. Наразі клієнтами ПОН є понад 600 тис. українців.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити