Уряд працює над розробкою механізмів підтримки виробників соціальних продуктів харчування

Головна > Культура > Уряд працює над розробкою механізмів під...
Author

Олександр Талов

24.12.2021, 15:25
Shares

0

Views

1 258

Уряд працює над розробкою механізмів підтримки виробників соціальних продуктів харчування

starkon.city

Кабінет Міністрів найближчим часом вийде із пропозиціями щодо механізмів підтримки виробників соціальних продуктів харчування.

Про це заявив сьогодні на брифінгу прем'єр-міністр Денис Шмигаль, інформує Інфокурс.

"Ми розуміємо проблематику у зв'язку з тим, що ціни на газ аномально продовжують зростати. Уряд за дорученням президента України Володимира Зеленського розробляє механізми підтримки українських хлібопекарів і також українських виробників соціальних продуктів харчування. Відповідно найближчими днями у зв'язку з цим уряд вийде з відповідними пропозиціями", - заявив Шмигаль.

Він також зазначив, що уряд також проводить консультації з представниками бізнесу, "щоб зрозуміти потреби та рівень такої підтримки, якою вона має бути".

Крім того, за словами Шмигаля, Кабмін опрацьовує питання захисту споживачів в умовах очікуваного зростання цін на соціальні продукти харчування.

"В умовах світової кризи, звісно, виробники розглядають питання підвищення цін. У цьому випадку ми також працюємо з ними для того, щоб захистити не тільки виробників, а і - ключове питання – українських споживачів. Тобто розглядатимемо можливість упровадження відповідних націнок на соціальні продукти харчування, зокрема соціальний хліб, розглядатимемо можливість прямих дотацій або спеціальних цін для виробників соціальних продуктів, соціального хліба", - сказав Шмигаль.
Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити