Уряд підтримав нові санкції проти фізичних іюридичних осіб Росії та Білорусі

Головна > Спорт > Уряд підтримав нові санкції проти фізичн...
Author

Олександр Талов

02.09.2022, 16:34
Shares

2

Views

269

Уряд підтримав нові санкції проти фізичних іюридичних осіб Росії та Білорусі

agropolit.com

Кабінет Міністрів на своєму засіданні схвалив новий пакет обмежувальних заходів, який стосується 99 фізичних та 178 юридичних осіб.

Як повідомляє пресслужба Мінреінтеграції, йдеться про підприємства військово-промислового комплексу РФ, посадових осіб нацбанків Росії та Білорусі.

Потрапили під обмеження й інші російські й білоруські компанії та громадяни цих країн – ті, що сприяли агресії Росії проти України та за допомогою яких Росія намагалася обходити застосовані проти неї санкції, йдеться в повідомленні.

Зазначається, що список персон, які потрапили під жорсткі обмеження, очолили доньки президента РФ Володимира Путіна.

Санкції проти них усіх застосували також і США.

"Тож відтепер обмеження до держави-агресора та її прибічників застосовуватимуться синхронно країнами-партнерами і Україною", – додали у відомстві.

Нагадаємо: Днями Кабінет Міністрів пропонував Раді національної безпеки та оборони запровадити санкції проти російських юросіб, які забезпечують продовольством армію Росії. Про це йдеться у розпорядженні КМУ № 767-р.

У доданому до розпорядження переліку міститься інформація щодо 18 підприємств. Розпорядження передбачає, що санкції РНБО будуть впроваджені на п’ять років.

З 24 лютого до АРМА передано активи 19 українських компаній, що контролювалися російськими корпораціями "Ростех", "Роснєфть", "Газпром", "РусАл", "Росатом", "Група ГМС", "Татнєфть" і російськими банками на загальну суму понад 7,75 млрд грн, а також тисячі закріплених за ними об’єктів нерухомого та рухомого майна на сотні мільйонів гривень.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити