Урсула Фон дер Ляєн радить всім країнам Євросоюзу сприяти наданню військової техніки Україні

Головна > Спорт > Урсула Фон дер Ляєн радить всім країнам ...
Author

Ольга Фединчік

15.09.2022, 19:24
Shares

2

Views

529

Урсула Фон дер Ляєн радить всім країнам Євросоюзу сприяти наданню військової техніки Україні

dw.com

Президентка Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн, яка втретє з початку масштабного вторгнення росії в Україну відвідала Київ, рекомендує всім країнам-членам Євросоюзу сприяти наданню Україні військової техніки, яку вона потребує для захисту себе.

Про це заявила президентка Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн на спільній з Президентом України Володимиром Зеленським зустрічі з представниками ЗМІ в Києві, інформує Інфокурс.

"Ми всі поділяємо однаковий підхід, що абсолютно життєво необхідним є підтримка України потрібною їй військовою технікою, аби захищати себе, і вони довели, що здатні на це, якщо добре екіпіровані. Тож це загальна рекомендація всім країнам-членам (сприяти наданню Україні військової техніки - ред.)", - сказала фон дер Ляєн.

Президентка Єврокомісії зауважила, що Євросоюз, який сам не володіє якоюсь військовою технікою, сприяє цьому процесу за допомогою фінансування Європейського механізму з підтримки миру.

Нагадаємо: Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн прибула з візитом до української столиці у четвер, 15 вересня.

Учора очільниця Єврокомісії заявила, що відвідає Київ для обговорення з Президентом Зеленським участі України у спільному ринку ЄС.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити