Українські захисники знищили ворожий склад із боєприпасами на Кінбурнській косі

Головна > Бізнес > Українські захисники знищили ворожий скл...
Author

Назар Лазебний

22.03.2023, 10:00
Shares

0

Views

1 068

Українські захисники знищили ворожий склад із боєприпасами на Кінбурнській косі

ОК "Південь"

За минулу добу Збройні сили України знищили на півдні російський танк, дві одиниці автобронетехніки, два дрони-розвідники та склад БК на Кінбурнській косі.

Про це у телемарафоні "Єдині новини" заявила керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, інформує Інфокурс.

"За минулу бойову добу було знищено один танк противника, дві одиниці автобронетехніки, два дрони-розвідники, які вони намагалися знов використати для виявлення наших позицій, спостережний пункт на лівому березі ворожого підрозділу і склад з боєприпасами на Кінбурнській косі. Тобто, можемо говорити про те, що певний час на Очаківському напрямку буде трохи тихіше", - розповіла вона.

Українські захисники продовжують контрбатарейне протистояння і роботу щодо того, щоб відсунути ворога на лівому березі якомога далі. Такі дії необхідні для того, щоб ворожі засоби ураження не сягали правобережжя та не заважали мирним мешканцям відновлювати регіон після деокупації, додала Гуменюк.

Керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України уточнила, що ЗСУ мають певні результати тут, хоча і не завжди ця робота вдається дуже швидко.

Нагадаємо: Раніше Гуменюк повідомляла, що критичної зміни чисельності особового складу російських окупаційних військ у тимчасово окупованому Криму наразі не відбувається, але при цьому окупанти вивозять обладнання, цінності, родини.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

П'ять країн ЄС домовилися посилити контроль за дотриманням санкцій проти Росії

Угода посилить та уніфікує контроль ЄС за дотриманням візових вимог щодо Росії.

10.05.2024 - 10:52

Arrow
Theme

Війна

Рада ухвалила закон про збільшення штрафів для ухилянтів

штрафи за порушення законодавства про мобілізацію виписуватимуть заочно.

09.05.2024 - 12:48

Arrow

Вас це може зацікавити