Українські захисники завадили спробам загарбника перерізати шлях Бахмут-Лисичанськ - Гайдай

Головна > Закон > Українські захисники завадили спробам за...
Author

Олександр Талов

06.07.2022, 09:45
Shares

0

Views

882

Українські захисники завадили спробам загарбника перерізати шлях Бахмут-Лисичанськ - Гайдай

Виталий Носач/РБК-Украина

Українські сили оборони стримують ворога на межі Донеччини і Луганщині. Окупанти несуть значні втрати і зізнаються в цьому самі.

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, інформує Інфокурс.

Наказ просуватись далі росіяни не завжди виконують через значні втрати в особовому складі.

“Про це зізнаються і полонені, і ті, хто спілкується з населенням в Лисичанську та Сєвєродонецьку. Тільки за час штурму Лисичанська у ворога тисячі загиблих і поранених. Так, сил і засобів в них на порядок більше, але українська армія краще підготовлена та вмотивована. З’явиться більше далекобійної зброї – перевага ворога в особовому складі буде нівельована”, – заявив він.

За словами Гайдая, вчора росіяни хотіли просунутися до Донеччини, перерізати автошлях Бахмут – Лисичанськ, що пролягає повз Білогорівку, але знову невдало. Під тиском наших бійців ворог змушений був відійти.

Фото: Сергій Гайдай/t.me

“Поступово дається взнаки окупанту і несвоєчасне підвезення боєприпасів – завдяки влучності наших бійців, які за останні два тижні знищили декілька складів на окупованій території. Один із них днями палав у Кадіївці”, – додав Сергій Гайдай.

Нагадаємо: Невеликий відсоток території Луганської області залишається під контролем українських військових. Захисники відійшли від Лисичанська, щоб зберегти життя бійцям. Армія рф зібрала сили зі всіх можливих напрямків і зосередила їх на Лисичанську. Їхня перевага в особовому складі нівелювалася майстерністю українських бійців, але необхідна для витіснення ворога кількість далекобійної зброї до України ще не надійшла.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Глава Пентагону відкрив 22-ге засідання "Рамштайну"

Питання протиповітряної оборони буде одним із головних у нашому порядку денному.

20.05.2024 - 16:19

Arrow
Theme

Міжнародне

В авіакатастрофі загинув президент Ірану Ібрагім Раїсі 

Загинули й інші пасажири, зокрема очільник МЗС Ірану Хосейн Амір Абдоллахіян, губернатор провінції Східний Азербайджан Ірану Малік Рахматі та аятола М...

20.05.2024 - 10:40

Arrow

Вас це може зацікавити