Українські захисники відпрацювали системою HIMARS по пунктах тимчасової дислокації окупантів у Мелітополі

Головна > Економіка > Українські захисники відпрацювали систем...
Author

Назар Лазебний

08.08.2022, 08:58
Shares

0

Views

568

Українські захисники відпрацювали системою HIMARS по пунктах тимчасової дислокації окупантів у Мелітополі

Getty Images

Сьогодні, 8 серпня, вночі Збройні сили відпрацювали з систем HIMARS по пунктах тимчасової дислокації росіян в окупованому місті Мелітополь Запорізької області.

Про це повідомив мер міста Іван Федоров, інформує Інфокурс.

Удари були нанесені по пунктах тимчасової дислокації російських військ на промислових майданчиках у різних районах міста.

"За попередніми підрахунками знищена значна кількість військової техніки. Понад 100 російських солдат, які в цю ніч знаходилися в тимчасових казармах, отримали квитки на концерт Кобзону, а їх батьки вже обирають модель та колір автомобілю Lada", - написав мер.

Як зазначив Федоров, на минулому тижні значну частину ПВО окупанти передислокували з Мелітополя до Херсону. Сьогоднішня ніч найбільш результативна та свідчить, що існуючі ворожі підрозділи ПВО вже не спроможні чинити опір HIMARS. Послаблення системи ПВО створює необхідні передумови для успішного контрнаступу на мелітопольському напрямку.

Нагадаємо: Українською штурмовою авіацією та гелікоптерною парою нанесено три удари по скупченню ворожого озброєння та техніки і опорному пункту в Херсонському районі, та ще одному опорному пункту в Бериславському.

За їх результатами та роботою ракетно-артилерійських підрозділів з виконання вогневих завдань, підтверджені втрати ворога в кількості 24 рашистів, танка Т-62 та ще 5 одиниць іншої броньованої і автомобільної техніки. В районі Чарівного, в Бериславському районі Херсонщини знищено склад боєприпасів.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Енергетика

Російські війська атакували енергетичний об’єкт на сході, у двох регіонах подовжують діяти графіки відключень 

Аварійна допомога на запит українського оператора системи передачі із сусідніх країн минулої доби не залучалася.

29.04.2024 - 12:00

Arrow

Вас це може зацікавити