У Тверській області дрони СБУ та Сил оборони ліквідували склад з "Іскандерами" й КАБами

Головна > Війна > У Тверській області дрони СБУ та Сил обо...
Author

Олександр Талов

18.09.2024, 11:09
Shares

2

Views

219

В Тверской области после атаки БПЛА произошёл мощнейший взрыв, людей  эвакуируют

Цієї ночі дрони СБУ, ГУР та Сил спеціальних операцій знищили великий склад головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ в населеному пункті Торопець Тверської області.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на джерело в СБУ.

СБУ разом із побратимами із Сил оборони продовжує методично зменшувати ракетний потенціал ворога, яким той нищить українські міста.

За його словами, після прильотів українських дронів розпочалася надзвичайно потужна детонація. Зараз "бавовна" палає на ділянці шириною 6 кілометрів, а місцева влада оголосила евакуацію населення.

"Працюємо далі, щоб організувати подібну "картину" на інших військових об‘єктах Росії, які працюють на війну проти України", - наголосив співрозмовник агентства.

Раніше керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко повідомив, що на складі боєприпасів у н.п.Торопець Тверської області РФ, який детонує після нічної атаки безпілотників, росіяни зберігали ракети до "Градів", "Іскандерів" тапівнічнокорейські балістичні ракети KN23.

Як повідомляли місцеві пабліки у ніч проти середи, 18 вересня, у Тверській області РФ лунали потужні вибухи. Місцева влада повідомила про пожежу та евакуацію населення.

За словами губернатора Тверської області Ігоря Рудені, пожежа виникла у Торопці "на місці падіння уламків БПЛА". Він також інформував, що у регіоні триває робота ППО через "масовану атаку безпілотників".

Скріншот відео

Також зазначається, що нібито для забезпечення безпеки мешканців Руденя ухвалив рішення про часткову евакуацію населення з території, де працює ППО та локалізується пожежа. Робота дитячих садків та шкіл призупинена у Західнодвінському муніципальному окрузі Тверської області.

Ситуація, як запевняє російський чиновник, перебуває на контролі.

Водночас так звані російські воїнкори повідомляють, що, під удар потрапив інноваційний склад для комплексного зберігання ракет, боєприпасів та вибухових матеріалів, зведений у 2018 році. Зокрема про це пише в своєму телеграм-каналі воєнкор Роман Альохін.

Пізніше телеграм-канал Mash повідомив, що 17 людей постраждали внаслідок атаки БПЛА на Торопець Тверської області.

У всіх порізи та забиті місця, серйозних травм немає. У багатьох будинках вибито вікна, над містом висить дим. Вже евакуювали 3000 людей. Людей відправляють у Західну Двіну та Стару Торопу. В'їзд до Торопця перекрито.

Фото: ЧП Тверь

Нагадаємо: Російські ЗМІ повідомили, що у ніч на 18 вересня територію РФ атакували безпілотники.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог атакує на 12 напрямках, найактивніше на Покровському та Курахівському - 86 атак за добу

Загалом, протягом минулої доби зафіксовано 187 бойових зіткнень.

19.09.2024 - 09:22

Arrow
Theme

Спорт

Усика відпустили після арешту в аеропорту Кракова

Український боксер наголосив, що інцидент вичерпаний і він вільний.

18.09.2024 - 10:12

Arrow

Вас це може зацікавити