У різних районах Львова через влучання блискавок виникли пожежі, є перебої з електропостачанням

Головна > Енергетика > У різних районах Львова через влучання б...
Author

Марія Куренко

15.07.2024, 08:13
Shares

3

Views

250

блискавка у Львові
espreso.tv

Грози з поривами вітру спричинили у різних районах Львівської області відключення електромереж. Станом на цю годину через негоду без електропостачання 214 населених пунктів.

Як повідомив голова Лівівської ОВА Максим Козицький, 102 населених пункти перебувають без електрики повністю та 112 – частково.

Відновлюють живлення 74 бригади Львівобленерго у складі 318 працівників, задіяли 111 одиниць спецтехніки.

У свою чергу за повідомленням першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленко, на вулиці Кобилиці закоротило провід, що йде від церкви до будинків. ДСНС, Львівобленерго та аварійна служба працюють на місці події.

Внаслідок замикання повітряної лінії електропостачання без світла тимчасово залишились будинки приватного сектору та будинки двоповерхової забудови довкола вулиці Кобилиці

Також на межі міста на вулиці Трускавецькій блискавка потрапила в закинуту будівлю площею 16 м2 і почалася пожежа. Ще одна пожежа зафіксована на вулиці Вашингтона – на балконі житлового будинку на третьому поверсі. Окрім того, загорівся будинок в Рудному.

"Також аварійні бригади перевіряють інформацію про загорання в межах вулиці Городоцької – в Залізничному районі. Фіксуємо перепад напруги через грозу», – додав Москаленко.

Нагадаємо: За повідомленням синоптиків, грози у Львові та області також очікуються в понеділок, 15 липня.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Банки

З 1 листопада МВФ зменшив свої комісії, що допоможе Україні з виплатою держборгу

"Ця реформа допомагає МВФ і надалі служити на благо наших держав-членів у світі, що змінюється", - зазначила директор-розпорядник Міжнародного валютно...

14.10.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити