У рф майже вичерпалися запаси високоточної зброї - британська розвідка

Головна > Культура > У рф майже вичерпалися запаси високоточн...
Author

Олександр Талов

09.05.2022, 11:30
Shares

0

Views

1 195

У рф майже вичерпалися запаси високоточної зброї - британська розвідка

ua.korrespondent.net

Російська армія вже майже вичерпала запаси високоточної зброї, тепер вона використовує старі та менш надійні боєприпаси.

Про це заявило Міноборони Великобританії у твіттері, інформує Інфокурс.

"На початку вторгнення росія публічно пропагувала свою здатність завдавати точкових ударів та обмежувати побічні втрати. Вона стверджувала, що українські міста будуть у безпеці. Проте, незважаючи на довоєнні очікування росії, у ході розвитку конфлікту запаси високоточної зброї, ймовірно, суттєво зменшилися. Це призвело до використання доступного, але застарілого озброєння, яке має меншу надійність, точність і яке легше перехопити", – зазначили в британській розвідці.

У Міноборони Британії додали, що вторгнення росії в Україну виявило недоліки в здатності рф завдавати точні удари великого масштабу.

"росія піддала населені пункти України інтенсивним і безладним бомбардуванням, майже не звертаючи уваги на жертви серед цивільного населення", – наголосили у відомстві.

Нагадаємо: Як повідомляє Генштаб ЗСУ, найбільша активність окупантів спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках. Одночасно, зберігається висока ймовірність завдання ракетних ударів по всій території України.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити