У Нікополі на Дніпропетровщині ворог поцілив у річковий порт та по двом промисловим підприємствам

Головна > Закон > У Нікополі на Дніпропетровщині ворог поц...
Author

Назар Лазебний

19.07.2022, 11:32
Shares

0

Views

1 031

У Нікополі на Дніпропетровщині ворог поцілив у річковий порт та по двом промисловим підприємствам

nikopol.nikopolnews.net

Унаслідок нічних обстрілів російських військ у місті Нікополь на Дніпропетровщині зруйновані будинки, ворожі ракети влучили в порт та підприємства.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, інформує Інфокурс.

Вчора пізно ввечері окупанти знову обстріляли Нікополь з систем залпового вогню. Зафіксовано близько 40 пострілів. Ворог поцілив по території порту, а також по двом промисловим підприємствам, на яких сталися пожежі. Вогонь ліквідовано. Окрім цього, внаслідок атаки пошкоджено житловий будинок, господарчу споруду, електромережі.

"Нікополь після нічних обстрілів. Наслідки "роботи" російських окупаційних військ", - написав він оприлюднивши фото результатів обстрілів.

Фото: Микола Лукашук/t.me

"Ворог цілеспрямовано завдавав ударів по житлових кварталах та міській інфраструктурі. Таким чином під обстріли потрапили з десяток приватних житлових будинків. У них зруйновані дахи, стіни та вибиті вікна. Також загорілись кілька господарчих споруд та чотири житлових будинки. Рятувальники вогонь загасили. Прилетіло також у лікарню, промислове та енергетичне підприємство і порт. Крім цього, на одній із вулиць міста пошкоджено водогін та газовід. Наразі на місці працюють фахівці різних служб. Масштаби руйнувань наразі з’ясовуються", - додав пізніше на брифінгу т. в. о. начальника відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, підполковник служби цивільного захисту Сергій Ковтонюк.

Він також повідомив про те, що удари по місту завдавались з РСЗВ, було випущено 60 снарядів. Внаслідок ворожих обстрілів поранена 75-річна жінка. Вона наразі перебуває в лікарні у стані середньої тяжкості.

Тривога лунала у місті понад 19 годин, чого раніше ще не було.

Нагадаємо: Російські війська накрили вогнем Нікопольський та Криворізький райони. Щодо Криворізького району, то там обстріляні прикордонні території Зеленодольської громади. Обійшлося без жертв і без руйнувань.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити