У найближчі три місяці Rheinmetall відкриє завод з виробництва танків в Україні

Головна > Економіка > У найближчі три місяці Rheinmetall відкр...
Author

Олександр Талов

10.07.2023, 16:21
Shares

3

Views

605

Армін Паппергер, генеральний директор Rheinmetall, стоїть перед відремонтованими бойовими машинами піхоти Marder під час екскурсії на завод компанії в Унтерлуессі в Нижній Саксонії, Німеччина, 14 липня 2022 року.
edition.cnn.com

Найбільший німецький виробник зброї компанія Rheinmetall відкриє завод з виробництва бронетехніки в Україні впродовж наступних 12 тижнів.

Про це заявив генеральний директор Армін Паппергер в ексклюзивному інтерв’ю повідомляє CNN та поінформував, що завод буде розташований у західній частині України, інформує Інфокурс.

"Українці повинні допомогти самі собі — якщо вони завжди чекатимуть від європейців чи американців, щоб вони допомогли їм протягом наступних 10 чи 20 років… це неможливо", — заявив Паппергер.

Зазначається, що компанія також навчатиме українців обслуговувати виготовлені на заводі танки та іншу броньовану техніку. За словами гендиректора, на новому заводі будуватимуть і ремонтуватимуть бронетранспортери Rheinmetall Fuchs за ліцензією

Rheinmetall (RNMBF) буде управляти заводом у партнерстві з Укроборонпромом, якому також належатиме підприємство. У травні обидві компанії оголосили про угоду щодо збільшення оборонно-технологічного потенціалу України.

Також Паппергер додав, що завод наразі буде захищений від російських атак.

Паппергер сказав, що фабрику можна захистити від російського нападу.

"Зараз (в Україні ред.) багато заводів, які виробляють продукцію військового призначення. Це просто буде ще один — і ми також можемо захистити його»" — сказав він.

Водночас за словами гендиректора, наступного року Rheinmetall планує збільшити щорічне виробництво артилерійських снарядів зі 100 тисяч до 600 тисяч. Значна частина цього додаткового виробництва буде призначена для поставок в Україну.

Паппергер зауважив, що теоретично Rheinmetall може забезпечити 60% потреби України в артилерійських боєприпасах.

Нагадаємо: На замовлення уряду Німеччини оборонний концерн Rheinmetall влітку відправить в Україну ще 20 бойових машин піхоти Marder.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити