У Харкові кількість постраждалих зросла до 45, серед них п'ятеро дітей

Головна > Війна > У Харкові кількість постраждалих зросла ...
Author

Олександр Талов

02.01.2024, 11:50
Shares

2

Views

239

Російські загарбники уранці 2 січня завдали щонайменше чотири удари по Харкову є загиблі та численні поранені серед цивільного населення.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує Інфокурс

"Близько 07:30 окупанти завдали ударів по центральній частині міста Харків, зокрема в Шевченківському районі. Вид ракет встановлюється. На цю хвилину - більше 20 постраждалих. Одна людина загинула. Пошкоджені багатоквартирні житлові будинки, господарчі споруди, інша цивільна інфраструктура, є загорання автомобілів", - поінформував голова ОВА.

Інформація оновлюється. Служби продовжуть огляд місць ударів.

Оновлення на 10:00

Пізніше в ефірі "Єдиних новин" Синєгубов розповів, що центральна частина Харкова була обстріляна ракетами системи "Кинджал". Окупанти завдали щонайменше 6 ракетних ударів по Шевченківському району міста.

"Станом на зараз відомо про одну загиблу жінку. За попередніми даними, постраждала 41 людина, з них 2 – діти, вони перебувають у лікарні. 17 потерпілих госпіталізували: 4 – у важкому стані", - зазначив він.

Фото: Олег Синєгубов/t.me

За оновленою інформацією, станом на 10:35 45 постраждалих.

У медзакладах Харкова перебуває 38 осіб, в тому числі: 4 дітей у легкому стані; 3 людини перебувають у важкому стані, з них 1 літня жінка у вкрай важкому стані – перебуває в комі.

Всім пацієнтам надають необхідну допомогу.

Нагадаємо: Вночі та зранку 2 січня РФ вкотре здійснила повітряний напад на Україну. Унаслідок масованої ракетної атаки росіян у Києві та області частково відсутнє енергопостачання, зокрема у Шевченківському, Святошинському, Голосіївському, Подільському та Оболонському районах. Також через атаку російських окупантів частково відсутнє світло в Бучанському і Вишгородському районах. Загалом у столиці зафіксовано понад 20 поранених.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що в результаті чергового російського удару по Україні на даний час відомо про 4 загиблих і 92 поранених.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити