Туфлі та аксесуари для весни 2023: актуальні тренди

Головна > Економіка > Туфлі та аксесуари для весни 2023: актуа...
Author

Марія Куренко

18.04.2023, 12:45
Shares

3

Views

744

Туфлі та аксесуари для весни 2023: актуальні тренди
null

Існує універсальне жіноче взуття для міжсезоння - туфлі. Різновидів їх існує безліч. Про новинки весняного сезону 2023 року, які залишаться актуальними і наступної осені, поговоримо далі.

На модних показах "Весна взуття жіноче" ми спостерігаємо найрізноманітніші моделі: і класичні туфлі на підборах, і оригінальні Мері Джейн, і закриті туфлі-ботильйони. Більш практичними варіантами дизайнери нас також не обділили: актуальними будуть комфортні лофери, милі балетки і маскулінні оксфорди.

При виборі відповідної пари взуття враховуйте найпопулярніші тенденції майбутнього сезону.

Геометрія + товста рифлена підошва

Модні туфлі мають геометричні форми, квадратний ніс і квадратний каблук. До слова, форми підборів представлені в усьому своєму розмаїтті: скошені, чарочки, товсті, фігурні, клиноподібні, конусоподібні. Поряд із квадратним залишається актуальним і вузький, і мигдалеподібний мис. Тренд на товсті підошви і платформи дасть змогу надати правильну дозу грубості жіночим образам.

Яскраві кольори + сміливі принти

На подіумах було багато яскравого одягу, і це також позначилося на виборі туфель і черевиків для нового сезону. Таким чином, замість того, щоб обирати традиційні чорні чоботи до колін, ви завжди можете надати перевагу оригінальнішому кольору, щоб включити у своє вбрання свіжі тенденції. Йдеться про неонові кольори від лаймового до канаркового і рожевого "барбі".

Також модні туфлі поточного сезону мають металевий (золотий, срібний, бронзовий) колір, популярним є і пастельне забарвлення. Крім того, широко використовуються анімалістичні або рослинні принти. Написи, горох, гусяча лапка, турецький огірок, клітинка - всі незвичайні забарвлення вітаються.

Декоративні фішки сезону

Актуальним вважається поєднання різних матеріалів, наприклад, шкіри або замші з пластиком, металізованими деталями, плетеними елементами, силіконовими вставками.

Фішки сезону:

  • вирізи;
  • прозорі вставки;
  • пір'я;
  • квіти;
  • банти;
  • пряжки.

Популярним декором є шнурівка і всілякі ремінці. Особливе місце займає ланцюжок, без якого не обійшовся жоден модний показ. Ці деталі виконують не тільки декоративну функцію, а й фіксуючу. Такі елементи прикрашають як вечірнє взуття, так і балетки, туфлі-човники.

Модні сумки для ваших трендових образів 2023

Не варто забувати про аксесуари - необхідну складову стильного лука. Оверсайз або мікро, супердекоровані або мінімалістичні, тенденції доводять нас до крайнощів і експериментують з оригінальними контрастами і деталями. Колор-блок, люрекс і тканини з ефектом металік, вишивка в етнічному стилі, оксамит і хутро, натуральне або синтетичне: сміливо грайтеся з цими аксесуарами, щоб змінити на краще будь-який базовий аутфіт і додати веселощів у кожне вбрання.

У новій колекції online-store "Міратон" представлено широкий асортимент взуття та сумок, які допоможуть створювати цілісні та завершені аутфіти. Вироби, представлені тут, відповідають максимально високим стандартам якості та є втіленням комфорту.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Нідерланди роблять все можливе для прискорення постачання Україні ППО та боєприпасів - Рютте

Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте наголосив, що агресія Росії в Україні та проти неї не припиняється, Україна гостро потребує допомоги.

09.05.2024 - 18:07

Arrow
Theme

Війна

Зранку війська РФ атакували Нікополь - двоє загиблих та двоє поранених

Зайнялася приватна оселя, ще дві – понівечені. Зачепило й 5 багатоквартирних будинків.

09.05.2024 - 10:30

Arrow

Вас це може зацікавити