ТОП 10 найпопулярніших корпоративних подарунків у 2023 році

Головна > Бізнес > ТОП 10 найпопулярніших корпоративних под...
Author

Олександр Талов

14.09.2023, 11:39
Shares

2

Views

471

Подарунки для співробітників на особливі події, свята — важлива складова корпоративної культури. У 2023 році тенденції зосереджені на практичності, екологічності та персоналізації. Актуальним є друк на одязі, який допомагає створити унікальні брендовані речі. Поговоримо про те, які корпоративні подарунки є найпопулярнішими, та який варіант варто обрати.

Подарунки для співробітників цьогоріч: головні тенденції

В усьому світі набирає обертів екологічна свідомість. Подарунки, які підкреслюють турботливе ставлення до природи, стали надзвичайно популярними: бамбукові чашки, тканинні мішечки, металеві соломинки та інші природні товари.

Також популярними варіантами корпоративних подарунків цьогоріч є:

  • Електроніка та гаджети. Бездротові навушники, смарт-годинники, фітнес-браслети — такі подарунки завжди в тренді, адже вони поєднуються з активним способом життя сучасної людини.
  • Персоналізовані товари. Це може бути все: від нотатників з іменем співробітника до ручок з гравіюванням логотипа компанії. Такий подарунок висловлює увагу та індивідуальний підхід.
  • Солодощі. Високоякісні шоколадні набори, ексклюзивний чай або кава, набори напоїв — завжди актуальний і вишуканий подарунок.
  • Подарункові картки. Ваучери до ресторанів, кінотеатрів, спа-салонів дозволяють отримувачу самостійно вибрати бажаний подарунок.

Стильні аксесуари для робочого місця, як-от лампи, ергономічні миші або стильні органайзери, допомагають створити комфорт та підвищують настрій.

Корпоративний мерч як універсальний та доречний варіант подарунка

Корпоративний мерч — завжди доречний варіант презенту та співробітників. Якщо вибирати правильні предмети, такі як футболки, чашки рюкзаки або записники, вони будуть корисними та практичними для більшості отримувачів. Отримавши подарунок від компанії, співробітники чи партнери відчувають свою значущість та важливість. Це може покращити відносини та лояльність.

У великих обсягах виробництво корпоративного мерчу може бути досить економічним. Тому такий вид подарунка може бути вигідним для компаній з обмеженими маркетинговими бюджетами. А ще — на відміну від одноразових рекламних акцій, корпоративний мерч продовжує “працювати” протягом тривалого часу, особливо якщо це предмети щоденного використання.

Головне завдання — потурбуватися про якість корпоративного мерчу. Звертайтеся в компанії, які використовують для нанесення принта якісне, сучасне обладнання. Наприклад, в компанії PNG Studio ви зможете обрати технологію нанесення принта та замовити необхідну партію продукції.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити