Тепловізійні прилади - можливість бачити ціль при будь-яких умовах

Головна > Банки > Тепловізійні прилади - можливість бачити...
Author

Назар Лазебний

01.09.2022, 17:08
Shares

1

Views

712

Тепловізійні прилади - можливість бачити ціль при будь-яких умовах
null

Кожна нація має свій притаманний тільки їй характер, який формується впродовж багатьох сотень років під впливом різних чинників та обставин. Українська нація загартувала свій характер у численних битвах за свою свободу та у прагненні бути вільним народом, який бажає жити у демократичному суспільстві.

Можливо саме тому у часи лихоліть та ворожої навали український народ демонструє неймовірну згуртованість у прагненні захистити свою Батьківщину та подолати ворога.

І не має значення скільки тобі років - 85, і ти звичайний пенсіонер із Сум, який продає всю свою нерухомість, щоб передати на допомогу ЗСУ майже півтора мільйони гривень чи 10 рочків, і ти маленька дівчинка, у якої російські загарбники вкрали щасливе дитинство, та ти граючи у шашки збираєш 21 тисячу гривень на допомогу своїм захисникам - всі прагнуть наблизити таку бажану перемогу над російським загарбником.

Звичайно кожен українець прагне докласти своїх зусиль до наближення перемоги і робить те, що може - хтось готує їжу для тих, хто її потребує, хтось шиє форму для ЗСУ и ТРО, хтось працює на інформаційному чи мистецькому фронті, а хтось шукає можливості для забезпечення захисників такими необхідними їм тепловізорами, біноклями, оптичними прицілами та іншим оптичним приладдям. Якщо Ви шукаєте якісне тепловізійне обладнання в Україні, то завітайте в інтернет-магазин Гранд Пульсар https://grand-pulsar.com.ua/teplovizory, щоб ознайомитися з наявним асортиментом та придбати техніку, що задовольняє вашим потребам.

Що таке тепловізор, його призначення та основні види приладу

Тепловізор - це саме той пристрій, в якому є велика потреба серед українських захисників, бо завдяки цьому приладу вони зможуть бачити теплові випромінювання, які створюють люди чи інші істоти, а також предмети чи техніка. На основі безконтактного вимірювання температури предмета чи істоти створюється теплова карта. На ній в залежності від ступіню нагріву різних ділянок розподіляється і колір зображення від білого (високі температури) до чорного (низькі). Колір найгарячіших участків буде у червоно-оранжево-білих тонах, а холодних у блакитно-синьо-чорних. Тобто тепловізор - це “очі” воїнів вночі, які зможуть допомогти побачити ворогів чи техніку. Проте пристрої використовують не тільки у військовій справі.

Тепловізори бувають:

Спостережні - призначені для спостереження за об’єктом та його. відображенням. Використовуються військовими, рятувальниками чи охоронними компаніями.Незамінним такий пристрій стане також для мисливців. Особливим попитом користуються спостережні тепловізори, тепловізійні приціли, моно- та бінокуляри. Наприклад, литовський тепловізор Пульсар (лінійка Helion и Axion) https://grand-pulsar.com.ua/teplovizory/telovizory-pulsar підійдуть для найскладніших погодних умов.

Прилад має вологозахищений корпус та працює у широкому діапазоні температур, забезпечує бездоганну видимість в темряві, тумані чи, навіть, при наявності дощу чи снігу. Це забезпечується завдяки:

  • місткості батареї - 6-8 годин без необхідності підзарядки;
  • мінімальний термін увімкнення приладу - до 3 сек;
  • зрозумілий інтерфейс - простота налаштування та легкість вибору режимів роботи та варіантів налаштувань схем кольорів картинки;
  • якісні технічні характеристики - забезпечується використанням інноваційних матриць;
  • велика ударна міцність;
  • компактна конструкція та мала маса та легкість.

Ще одним фаворитом серед мисливців є тепловізори китайського виробництва (Infiray, Guide, Hikvision, Hikmicro, Nvectech).

Тепловізійний бінокль Accaladе https://grand-pulsar.com.ua/ - це один з найкращий представників серед тепловізійних пристроїв, який має високі показники якості.

  • якісний корпус;
  • відмінна якість картинки на виході;
  • великий кут огляду;
  • дальнобійніший у класі тепловізорів (проміряє дистанції до 1000 метрів при повній темряві);
  • швидкозамінні акумулятори;
  • два окуляра зменшують втому очей та збільшують можливості орієнтації.

Фахівці магазину Гранд Пульсар нададуть консультацію при підборі необхідної моделі воєнного тепловізору з великого асортименту під різні завдання чи чи в залежності від приналежності військового підрозділу.

Вимірювальні пристрої - здатні знімати величину температури об’єкту за допомогою формування радіометричної карти.Використовується тепловізор медиками, будівельниками, техніками, які обслуговують лектричне чи інше обладнання

Візуальні пірометри - цей вид тепловізора призначений для визначення зон, з аном

За діапазоном вимірювання прилади поділяють на:

  • високотемпературні – температура більша за 1000°С;
  • промислові – більше 350°С;
  • будівельні – до 350°С.

На що звернути увагу обираючи прилад?

  • дальність і кут огляду;
  • матриця (від неї залежить чіткість картинки, поріг температури);
  • частота кадру (відповідає за можливе "зависання" картинки);
  • функціональність (в залежності від моделі можуть бути різні функції, наприклад - підсвітка, цифрове масштабування, лазерний покажчик, збереження запису і т.д).
Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити