Святкуймо Геловін разом із Soundmag: хапай моторошні знижки!

Головна > Столиця > Святкуймо Геловін разом із Soundmag: хап...
Author

Ольга Фединчік

08.11.2021, 12:03
Shares

2

Views

330

Святкуймо Геловін разом із Soundmag: хапай моторошні знижки!
null

Геловін триває, а Soundmag дивує нас моторошними знижками на легендарні навушники! Audio-Technica, Bang & Olufsen, Beyerdynamic, Sennheiser, Urbanears і багато-багато інших, - хапай омріяні моделі й насолоджуйся звуком, що перехоплює подих!

Навушники, від яких завмирає серце!

Bang & Olufsen BeoPlay H9 Gen

Це - ваше нове дихання. Ваш новий стиль життя. Повнорозмірні навушники Bang & Olufsen BeoPlay H9 Gen - це про те, як залишитися наодинці з музикою і смакувати кожен звук. Наповнене й ідеально збалансоване звучання забезпечують потужні 40-міліметрові драйвери. Особливо глибокий і об’ємний у цій моделі бас. Удосконалена система активного шумопоглинання дасть змогу повністю зануритись у світ улюбленої музики, розмову чи цікаву аудіокнижку. З турботою про вашу безпеку виробник додав режим прозорості звуку. 32 години автономного звучання, комфортна посадка і красивезний дизайн, - це справжня насолода преміального рівня!

Sennheiser Momentum True Wireless 2

TWS-навушники Sennheiser Momentum True Wireless 2 - це свобода. Коли ти понад усе цінуєш комфорт, якість і ритм. Кастомні 7-міліметрові динамічні випромінювачі з фірмовим звуковим тюнінгом забезпечують ідеально збалансовану тональну гаму з об’ємним щільним басом, чистою, неймовірно мелодійною серединкою і витонченими, дзвінкими середніми частотами. Зручний і функціональний еквалайзер дає можливість підлаштувати особливості звучання під власні уподобання, - ним легко керувати за допомогою додатку Smart Control App. Понад 7 годин безперервного звучання, посадка, з якою взагалі забуваєш, що навушники на тобі, і справжня невагомість, - відчуй свободу на смак!

FiiO FD3 Pro

Навушники FiiO FD3 Pro - це поєднання інноваційного дизайну, чистого, насиченого звучання і бездоганного стилю. Якість виготовлення кожної деталі вже встигла приємно здивувати багатьох покупців, - при середній вартості моделі, для її виготовлення використані преміальні матеріали. Благородний, емоційно насичений бас - вишенька на торті цієї моделі.

Ще більше акційних пропозицій тут: https://soundmag.ua/action/index/view/48

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Посли ЄС схвалили надання Україні прибутків від заморожених активів РФ

Далі рішення ще має фіналізувати Рада ЄС.

08.05.2024 - 17:55

Arrow
Theme

Енергетика

Під ударом росіян опинилися об'єкти енергетики в шести областях України

Енергетики вже працюють над їліквідацією наслідків російської атаки.

08.05.2024 - 09:35

Arrow

Вас це може зацікавити