Суд продовжив на 60 днів домашній арешт Антоненку

Головна > Бізнес > Суд продовжив на 60 днів домашній арешт ...
Author

Олександр Талов

23.06.2021, 08:54
Shares

3

Views

465

Суд продовжив на 60 днів домашній арешт Антоненку

Андрій Антоненко

Reuters


Шевченківський районний суд Києва продовжив на два місяці домашній арешт Андрію Антоненку.

Про це повідомляє “Суспільне”.

Адвокат Антоненка Дмитро Круговий розповів, що домашній арешт Антоненка мав сплисти 29 червня, однак ухвалою колегії суддів та присяжних було задоволено клопотання прокурора і продовжено строк дії домашнього арешту на 60 днів — до 20 серпня.

"Що стосується пані Юлії Кузьменко, то її адвокат пан Беспалий сьогодні поставив перед судом питання про дострокову зміну запобіжного заходу з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов'язання, але клопотання сторони обвинувачення було задоволене, а сторони захисту — залишене без задоволення", — розповів Круговий.

Таким чином, Кузьменко та Антоненко залишаються із тими ж запобіжними заходами — цілодобовим домашнім арештом із засобами контролю на ногах, тоді як Яна Дугарь знаходиться під заставою, яка може стати безстроковою до вироку суду, однак їй кожні два місяці продовжують покладання обов'язків.

Наступне засідання у справі відбудеться об 11:00 29 червня. На ньому продовжать досліджувати матеріали сторони обвинувачення та зачитувати протоколи.

Нагадаємо: Антоненка обвинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Шевченківський райсуд Києва 30 квітня змінив запобіжний захід Андрієві Антоненку з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. Також Антоненко носитиме електронний браслет контролю.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити