Сучасна бізнес-комунікація: як програма для дзвінків збільшує продуктивність команди

Головна > Бізнес > Сучасна бізнес-комунікація: як програма ...
Author

Назар Лазебний

28.02.2024, 14:19
Shares

1

Views

430

IP-телефонія – найкраща альтернатива АТС? || MUKACHEVO.NET

Для продуктивності, швидкості та уважності в щоденній роботі менеджерам потрібні відповідні інструменти. Це, перш за все, програма для дзвінків та повідомлень, і не лише з клієнтами, але й з колегами. Важливо, щоб програма була інтегрована з іншими робочими інструментами, зокрема CRM, для зручності обслуговування клієнтів. Добре, якщо додаток генеруватиме звіти та допомагатиме з аналітикою комунікації й продажів. Такі рішення існують. Наприклад, зручний додаток для роботи з дзвінками може задовольнить всі поточні потреби командb/

Огляд сучасних тенденцій у бізнес-комунікаціях

Традиційні засоби комунікації, такі як мобільний звʼязок чи електронні листи, не відповідають потребам бізнесу. Вони громіздкі, незручні, негнучкі в налаштуванні до індивідуальних потреб команди. А також віднімають час менеджера на рутинну роботу

Наприклад, набір номера телефону клієнта на екрані смартфона, здавалося б, не вимагає багато часу. Але якщо ж менеджер виконує десятки чи сотні таких дзвінків щодня, він марнує чимало часу. Або відстежування повідомлень від клієнтів, які вони пишуть в різних месенджерах. Чи гортання CRM в пошуку історії комунікації з клієнтом.

На щастя, можна зробити роботу команди значно простішою та продуктивною, а також заощадити час, просто впровадивши сучасне рішення.

Особливості сучасних програм для дзвінків

Ось кілька основних переваг використання в бізнес-процесах сучасних рішень, таких як додаток для дзвінків.

  1. Гнучка телефонія. На відміну від аналогового чи мобільного звʼязку, віртуальна телефонія має ширший функціонал: переадресація, черга дзвінків, голосове меню та безліч інших можливостей.
  2. Віртуальні номери. Додаток використовує для здійснення і прийняття викликів багатоканальні віртуальні номери. Це означає, що на кожен номер може додзвонитися одразу декілька людей, а компанія не втрачає клієнтів
  3. Інтеграція додатка з CRM. Під час дзвінка менеджер бачить імʼя клієнта, і може одним кліком перейти в CRM, щоб згадати особливості угоди
  4. Рекламне джерело. В разі інтеграції додатка з колтрекінгом, менеджер також бачитиме, з якої кампанії та ключового слова походить кожне звернення.
  5. Повідомлення. Звернення з різних месенджерів та чатів потрапляють просто в додаток та можуть бути опрацьовані в єдиному вікні.
  6. Відвідування сайту. Додаток покаже, хто з користувачів, що вже телефонували, перебуває на сайті прямо зараз. Менеджер може звʼязатися з зацікавленим клієнтом, не гаючи часу.
  7. Аналітика та звіти про дзвінки. Всі дані про дзвінки, що здійснені чи отримані через додаток, зберігаються та формують звіти ― для відстеження різноманітних показників.

Вплив програм для дзвінків на продуктивність команди

Завдяки єдиному зручному додатку для роботи з дзвінками й повідомленнями, робота команди виходить на новий рівень.

  1. Підвищення продуктивності. Знижується час, що раніше витрачався на рутинну ручну роботу: набирання номерів, листування в різних чатах, пошук і зберігання даних.
  2. Зростання рівня сервісу. Менеджери швидко відповідають на запити та ефективно розвʼязують проблеми користувачів. Вони можуть надавати персоналізоване обслуговування завдяки зручному доступу до історії комунікації в CRM прямо під час дзвінка.
  3. Покращення комунікації. Команда працює злагоджено і чітко. Менеджерам зручно спілкуватися між собою, а дзвінки від клієнтів легко направляються до потрібних відділів чи співробітників. Спільний доступ до даних спрощує співпрацю.

Рекомендації щодо використання програм для дзвінків для збільшення продуктивності

Обираючи програму для дзвінків та повідомлень, зверніть увагу на такі особливості:

  • репутація постачальника послуги, швидкість та якість технічної підтримки;
  • наявність готових інтеграцій, що дозволять звʼязати додаток з вашою CRM та іншими програмами, месенджерами тощо;
  • безпека та надійність зберігання даних;
  • додаткові переваги сервісу: аналітика та звітність, штучний інтелект, зручність та інтуїтивність додатка

Висновки

Eфективна комунікація з клієнтами має значний вплив на загальний результат бізнесу. Покупці отримують гарний сервіс та залишаються задоволені, менеджери працюють швидше і можуть закривати більше угод. Зростають всі показники ― від швидкості відповіді на запит в чаті чи дзвінок до кількості продажів. Тому інвестування в сучасне рішення для звʼязку ― гарне рішення

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Посли ЄС схвалили надання Україні прибутків від заморожених активів РФ

Далі рішення ще має фіналізувати Рада ЄС.

08.05.2024 - 17:55

Arrow
Theme

Енергетика

Під ударом росіян опинилися об'єкти енергетики в шести областях України

Енергетики вже працюють над їліквідацією наслідків російської атаки.

08.05.2024 - 09:35

Arrow

Вас це може зацікавити