Ставки на гру Австралія – Данія

Головна > Економіка > Ставки на гру Австралія – Данія
Author

Олександр Талов

17.11.2022, 15:50
Shares

3

Views

976

Ставки на гру Австралія – Данія
null

30 листопада в рамках третього туру групового етапу ЧС-2022 відбудеться футбольне протистояння Австралія – Данія. Команди зійдуться на полі стадіону «Аль-Джануб» в місті Аль-Вакра. Збірні виступають в групі D, в якій також змагаються за вихід до плей-офф Франція та Туніс.

На гру Австралія – Данія ставки вже доступні в лінії беттінгової компанії Паріматч. Аналітики вважають, що перевага на стороні представників Європи.

Коротка інформація про суперників

Австралійці в рейтингу ФІФА знаходяться тільки на 38-ій позиції. Не дивлячись на відносно просту кваліфікаційну групу, «соккеруз» пройшли на Чемпіонат світу з великими труднощами. Команда виглядає нестабільно. Про це свідчать поразки від Саудівської Аравії та Японії, а також нічия в протистоянні з Оманом. Найбільше проблем у колективу в нападі. Підопічні Грема Арнольда мало забивають. А у грі з більш потужним суперником це дасться взнаки.

Датчани ж зараз вважаються однією з найбільш злагоджених команд Європи. Підопічні Каспера Юлманда легко пройшли кваліфікацію, посівши перше місце в групі. Команда перемогла в дев’яти матчах з загальним рахунком 30:1. І тільки в останньому турі «датський динаміт» поступився шотландцям з рахунком 0:2. В Лізі націй колектив двічі обіграв французів, які є чинним чемпіоном світу. Але команда посіла другу сходинку поступившись Хорватам. Загалом збірна Данії виглядає дуже перспективно і вважається одним з головних претендентів на потрапляння в плей-офф.

Коефіцієнти на гру по лінії БК Паріматч

Букмекер Паріматч виставив такі коефіцієнти на гру:

  • перемога Австралії – 6,20;
  • нічия – 4,10;
  • перемога Данії – 1,55.

Рекомендується звернути увагу також на додаткові ринки, найпопулярнішими з яких є:

  • точний рахунок;
  • прогнози на окремі тайми;
  • тотали;
  • фори;
  • удари по воротах, кутові, офсайди, жовті картки та інші статистичні показники.

Наприклад, цікаво виглядає ставка на Данію з форою (–1) за коефіцієнт 1,95, або ще більш ризикований прогноз на фору (–1,5) за 2,60. Австралійці виглядають занадто нестабільно і не збалансовано. І, якщо датчанам буде необхідна перемога в цій грі, команда буде тиснути на суперника з перших хвилин матчу.

Статистика очних зустрічей

З 2007 року команди зустрічались на футбольному полі чотири рази. Двічі перемогу здобули датчани з рахунками 3:1 та 2:0. Один раз мінімально перемогли австралійці – 1:0. А єдина офіційна гра, яка відбулася в рамках групового раунду минулого Мундіалю, завершилась з нічийним рахунком 1:1.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Російські окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Під обстрілами опинилися 6 населених пунктах Запорізької області.

15.05.2024 - 08:54

Arrow
Theme

Війна

Російські війська не припиняють обстрілів Вовчанської громади - ОСУВ "Хортиця" 

В зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" ситуація залишається складною, але пдрозділи сил оборони контролюють ситуацію.

14.05.2024 - 11:14

Arrow

Вас це може зацікавити