США і Японія почали масштабні військові навчання Keen Sword

Головна > Енергетика > США і Японія почали масштабні військові ...
Author

Ольга Фединчік

10.11.2022, 11:53
Shares

2

Views

887

США і Японія почали масштабні військові навчання Keen Sword

navytimes.com

Сили самооборони Японії та Збройні сили США розпочали масштабні навчання на південно-західних японських островах і навколо них.

Про це пише Kyodo News, інформує Інфокурс.

Навчання під назвою Keen Sword (Гострий меч) триватимуть до 19 листопада. У них візьмуть участь приблизно 26 тисяч японських військовослужбовців наземних, морських і повітряних сил та майже 10 тисяч солдатів США, серед яких представники Космічних сил.

У міністерстві заявили, що навчання спрямовані на зміцнення можливостей стримування та реагування SDF і сил США у вирішенні непередбачених обставин, оскільки вони протидіють будь-яким одностороннім спробам змінити статус-кво силою.

У міністерстві також зазначили, що навчання також включатимуть реагування на балістичні ракети, а також операції в нових сферах захисту, таких як космос і кіберпростір, повідомили в міністерстві.

У навчаннях будуть задіяні орієнтовно 30 військових кораблів і до 370 літаків. Також до маневрів приєднаються чотири військові кораблі та два літаки ЗС Австралії, Канади та Великої Британії.

Нагадаємо: Останнім часом у районі Східнокитайського моря посилюється напруга через погрози Китаю приєднати до себе Тайвань і пуски ракет військами КНДР. Минулі навчання Південної Кореї та США проходили під масштабні запуски північнокорейських ракет.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити