Спекотний розпродаж у Soundmag: почни літо з музики!

Головна > Енергетика > Спекотний розпродаж у Soundmag: почни лі...
Author

Марія Куренко

09.06.2021, 10:11
Shares

2

Views

1 080

Спекотний розпродаж у Soundmag: почни літо з музики!
null

Літо - саме час для натхнення і якісної музики! Тож Soundmag оголошує грандіозний (і дуже спекотний!) розпродаж фаворитів професійної аудіотехніки, - Bang & Olufsen, Meze, Koss, Sony, Beyerdynamic і багато-багато інших! Встигни придбати преміальні навушники за суперціною!

Техніка, що змушує серце битись у ритм, - огляд фаворитів розпродажу


Навушники Bang & Olufsen BeoPlay E8

Преміальні бездротові навушники Bang & Olufsen BeoPlay E8 - це ідеальне поєднання неймовірної легкості та комфорту, виняткового дизайну й ідеально збалансованого звучання. Данський бренд із майже столітньою історією прославився своїми новаторськими високотехнологічними розробками і не зупиняється на досягненому. Прагнеш виразного басу, натхненної серединки й ідеально збалансованих високих нот? Тоді ця модель - для тебе! Неповторний і неймовірно вишуканий дизайн не дасть тобі розчинитись у натовпі. Займайся спортом і живи у ритмі міста, - із навушниками Bang & Olufsen це комфортно, легко і стильно!

Навушники Beyerdynamic Aventho

Накладні навушники Beyerdynamic Aventho належать до того типу аудіотехніки, в яку не просто вигідно вкладати кошти (адже модель немов призначена для нещадної експлуатації), - вона вміє дивувати. Дивувати ідеальним балансом довершеного басу, проникливою серединкою і неймовірно чистими високими нотами. Дивувати приголомшливим дизайном, який вказуватиме на твій особливий смак, - у 2018 році ця модель стала призером Red Dot Award у номінації “Product Design”. Дивувати зручністю і функціональністю, - чашки Aventho комфортно прилягають до вух, можуть крутитися навколо своїх вертикальних осей і компактно складаються, тож з ними ти можеш вирушити хоч на край світу.

Навушники Meze 12 Classics V2

Поєднання красивого, натурального і чистого звучання, елегантного дизайну і комфорту, з доступною ціною, - так, це можливо! Зустрічайте оновлену модель Meze 12 Classics V2, що вирізняється легким, невагомим і водночас повним музичним звучанням. Хоча перше, що привертає увагу до цієї моделі (як і до всіх інших моделей Meze), - витончений дизайн. Елегантний корпус із горіхового дерева і міді - родзинка бренду, яка стала знаком особливого смаку. Модель вирізняється і неабиякою зручністю, - практично невагома, вона зручно і надійно сидить у вухах і дає змогу бути в ритмі міста.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури внаслідок ракетної атаки на Кіровоградську та Запорізьку області

Травмовано дитину 8 років. Руйнувань, за попередніми даними, зазнали 13 приватних будинків та майже 30 гаражів.

08.05.2024 - 09:22

Arrow
Theme

Політика

В "інавгурації" Путіна візьмуть участь представники семи країн ЄС, в тому числі Франції - Reuters 

У Держдепі США також заявили, що не відправлятимуть представника на "інавгурацію", проте Путіна досі вважають президентом.

07.05.2024 - 12:33

Arrow

Вас це може зацікавити