СПА готель для усієї родини

Головна > Бізнес > СПА готель для усієї родини
Author

Марія Куренко

16.11.2022, 08:28
Shares

3

Views

742

СПА готель для усієї родини
null

Батьки – це люди, яким завжди потрібен відпочинок і чим ближчий він до тиші та природи, тим краще. Якщо ви саме шукаєте СПА готель Київська область – зверніть свою увагу на курортний комплекс для сімейного відпочинку WISH AQUA&SPA RESORT. Тут ви знайдете не лише затишні готельні номери, де ви нарешті зможете повноцінно виспатися та ресторан з вишуканою їжею, а й відпочинок на будь-який смак і для дорослих, і для дітей.

Для ваших дітей в готелі є ігрові кімнати, які поділяються залежно від віку.

  • Для найменших від 6 місяців до 3 років в дитячому клубі є няня та ігри відповідно зацікавленням малюків.
  • Діти від 3 до 9 займуться творчістю, англійською мовою, спортом чи танцями.
  • Підлітки зможуть пограти в настільні ігри чи Х-бокс.

Усе під наглядом вихователя. Також ви можете відправити дитину в спортивну залу для занять з тренером або ж на плавання, адже в готелі є дитячий басейн.

А для дорослих курорт пропонує все: від неймовірного релаксу та наповнення красою до активностей.

Любите відпочивати рухаючись? Беріть купальники та плавки й приходьте в басейн. Їх на території готель СПА є 5! Тут ви можете займатися самостійно або з тренером. Те ж саме стосується спортивного залу. Групові заняття, фітнес з тренером, силові вправи, йога – кожному до душі буде щось своє.

Проте, якщо ви приїхали просто полежати й розслабити тіло та голову – обирайте SPA-зону. У вартість проживання в готелі входить відвідування сауни, лазні, соляного та арома гротів. Додатково ви зможете замовити будь-яку бьюті процедуру.

  1. Хамам — турецький, цитрусовий, мʼятний – обирайте своє.
  2. Широкий вибір масажів: від профілактичних, корекційних до розслаблювальних.
  3. Аюрведичні та бальнеологічні процедури й обгортування.
  4. Послуги косметології, манікюру та педикюру.

Весь догляд виконують кваліфіковані майстри з медичною освітою та великим досвідом роботи, то ж їхнім рукам можна довіритися.

По всій території курорту для гостей доступна артезіанська вода, яка добувається зі скважини глибиною 250 метрів та є ідеальною для клітин організму. Ця вода тече з крана в кожному номері, на ній готують їсти, її пʼють та виконуються всі СПА процедури.

А оскільки готель розташований в екологічній місцевості, ви зможете насолоджуватися прогулянками на природі та дихати чистим повітрям.

Обираючи WISH AQUA&SPA RESORT вам не лише вдасться відпочити, а й оздоровитися, адже атмосфера, екологія та чиста вода, яка там є – допомагають піклуватися про здоровʼя. Телефонуйте, щоб забронювати найкомфортніший номер для себе чи сімʼї: +38 /044/ 58 58 777

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

19 населених пунктах Херсонщини були під ударами російських військ, восьмеро поранених

Пошкоджені багатоповерхівка та 21 приватний будинок, господарча споруда, гаражі і три автомобілі, об'єкти комунальної та сільськогосподарської інфраст...

20.05.2024 - 09:34

Arrow
Theme

Спорт

МОК заборонив російським журналістам використовувати символіку країни на Олімпійських іграх в Парижі

Цього року російські та білоруські спортсмени можуть брати участь у Олімпіаді у нейтральному статусі та лише в індивідуальних видах спорту.

17.05.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити