Скоро осінь, але в Soundmag неймовірно спекотні знижки на мікрофони!

Головна > Політика > Скоро осінь, але в Soundmag неймовірно с...
Author

Назар Лазебний

01.09.2021, 19:02
Shares

0

Views

1 135

Скоро осінь, але в Soundmag неймовірно спекотні знижки на мікрофони!
null

Soundmag продовжує літо, - знижки дедалі спекотніші. Не втрать нагоду придбати мікрофони від всесвітньо відомих брендів за півціни! Beyerdynamic, Marshall, Mackie, Marantz, Reloop, Zoom та інші світові бренди - за знижками до -67%. Поспішай!

Мікрофони за найспекотнішими знижками!

Beyerdynamic MCE 52.16 Set

Beyerdynamic MCE 52.16 Set - комплект, який поєднує в собі комфорт, функціональність і неймовірну простоту в користуванні. До нього входять: петличний мікрофон для вокалу та музичних інструментів, підсилювач CVU 15, а також зручний тримач-кліпса. Всенаправлена діаграма робить мікрофон по-справжньому універсальним. Придбайте по-справжньому якісну професійну річ усього за третину ціни, адже зараз на неї діє знижка у 67%!

Beyerdynamic 55.18 Blk

Beyerdynamic 55.18 Blk - це конденсаторний всенаправлений мікрофон-петличка, призначений для запису мовлення, вокалу й інструментів. Цю модель дуже зручно застосовувати в роботі над дубляжем, під час створення презентацій чи організації масових заходів. Ефективну і збалансовану передачу звуків забезпечує рівна та розгорнута частотна характеристика, а також всеспрямована діаграма. Легко поєднується з підсилювачами, рекордерами, а також дротовими і бездротовими засобами передачі сигналу.

Marshall Electronics MXL FR-310

Шукаєте мікрофон преміальної якості для мобільної відеозйомки? Тоді мікрофон Marshall Electronics MXL FR-310 - це оптимальне поєднання зручності, стилю й ідеально збалансованого чистого звуку. Закріпіть мікрофон на переносну відеокамеру чи дзеркальний фотоапарат і отримуйте чіткий чистий звук. Завдяки суперкардіоїдній направленості ви можете сфокусувати запис звуку на джерелі, без сторонніх шумів.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

14 населених пунктів Херсонщини були під обстрілами російських загарбників упродовж доби, поранена людина

Внаслідок обстрілів пошкоджені 12 багатоповерхівок та 54 приватні будинки.

09.05.2024 - 10:05

Arrow
Theme

Закон

У Кривому Розі затримали інформатора, який наводив ракети на місто

Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує до 12 років тюрми.

08.05.2024 - 10:20

Arrow

Вас це може зацікавити