Скільки коштує заміна акумулятора в телефоні?

Головна > Бізнес > Скільки коштує заміна акумулятора в теле...
Author

Олександр Талов

29.03.2024, 19:29
Shares

0

Views

139

Мобільний телефон картинки, стокові Мобільний телефон фотографії,  зображення | Скачати з Depositphotos

Ті, хто пам'ятає початок 2000-х, напевно стикалися з легендарними моделями телефонів Nokia 3310 або 3510i. Ці пристрої вирізнялися божевільною автономною роботою. Звичайно, багато в чому це було пов'язано з низьким споживанням енергії і повний цикл розряду від 100% до 0% міг займати тиждень або навіть більше.

Сучасні смартфони виконують набагато більше функцій, тому їхні батареї сильно навантажені і з часом втрачають свою ефективність. Сьогодні ми розповімо, у скільки нам може обійтися заміна акумулятора в телефоні.

Вартість заміни акумулятора в телефоні

У нас є хороші новини для власників старих телефонів або навіть смартфонів перших кількох поколінь - заміна дуже проста. Ці пристрої мають відкидну кришку на задній стороні корпусу, яка забезпечує легкий доступ до батареї. Після її розкриття достатньо вийняти акумулятор, поставити на його місце новий і на цьому історія закінчується. Однак за кілька останніх років ситуація дещо змінилася, тепер немає швидкознімної задньої панелі, а процес заміни пов'язаний з розбиранням корпусу смартфона.

На питання, скільки ви заплатите за заміну, є дві відповіді. Перша вам сподобається, друга трохи менше.

У скільки вам обійдеться заміна, якщо ви зробите її самостійно в домашніх умовах? У цьому разі доведеться заплатити тільки за новий акумулятор. Процес насправді нескладний і багато хто може впоратися з ним самостійно. Інструкцію з розбирання того чи іншого мобільного апарата можна знайти на просторах всім відомого сайту YouTube. Погляньте і переконайтеся, що це не так складно, як може здатися. Однак уся відповідальність за виконувані дії в цьому разі лягає на ваші плечі.

Якщо проводити подібну операцію самостійно ви категорично не бажаєте, то доведеться скористатися послугами сервісного центру, наприклад, після переходу за цим посиланням https://www.aks.ua/remont-telefony/zamena-akkumulyatora.html. Така послуга може коштувати від 300 грн до 2000 грн, все залежатиме від складності виконаних робіт. Іноді вартість заміни перевищує цінник запчастин, проте в цьому випадку відповідальність за виконану роботу на себе бере виконавець.

Не викидайте телефон, просто замініть акумулятор!

Останній аспект, який хотілося б виділити, стосується економії. Пам'ятайте, що така заміна повертає телефон у робочий стан і дає змогу використовувати його протягом наступних кількох років. Не всі про це знають, тому багато користувачів вирішують купити новий телефон, а при цьому часто достатньо замінити акумулятор і не витрачати цілий статок.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури внаслідок ракетної атаки на Кіровоградську та Запорізьку області

Травмовано дитину 8 років. Руйнувань, за попередніми даними, зазнали 13 приватних будинків та майже 30 гаражів.

08.05.2024 - 09:22

Arrow
Theme

Політика

В "інавгурації" Путіна візьмуть участь представники семи країн ЄС, в тому числі Франції - Reuters 

У Держдепі США також заявили, що не відправлятимуть представника на "інавгурацію", проте Путіна досі вважають президентом.

07.05.2024 - 12:33

Arrow

Вас це може зацікавити