Сили оборони стримують спроби наступу ворога на Купянському і Лиманському напрямку, ще на трьох напрямках ведуть наступальні операції

Головна > Війна > Сили оборони стримують спроби наступу во...
Author

Олександр Талов

11.08.2023, 13:43
Shares

5

Views

1 950

На зображенні може бути: 6 людей
Генштаб ЗСУ

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках, мали успіх біля Урожайного та південнно-східніше Старомайорського.

Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов, інформує Інфокурс.

"В напрямку Урожайного, південніше та південнно-східніше Старомайорського мали частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах. Російські окупанти вели безуспішні наступальні дії в районі Новокалинового, Авдіївки, Побєди, Новомихайлівки та зазнали втрат в особовому складі, озброєнні та техніці", - йдеться у дописі .

Українські воїни продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах. Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Авдіївки, Мар’їнки, Красногорівки, Новомихайлівки. Окупанти здійснили спробу відновити втрачене положення західніше Старомайорського та західніше Роботиного, успіху не мали.

На Купянському та Лиманському напрямках Сили оборони продовжують стримувати ворога. Противник вів безуспішні наступальні дії в районі північно-східніше Дружби, здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення на околицях Кліщіївки.

Нагадаємо: На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Надії та південніше Новоселівського Луганської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали понад 15 населених пунктів, серед них Кам’янка, Рідкодуб, Дворічна, Западне, Кіндрашівка, Голубівка, Куп’янськ, Кислівка Харківської області.

На Лиманському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Макіївки, Невського, Білогорівки Луганської області та Новомихайлівки Донецької області. Артилерійських обстрілів противника зазнали населені пункти Невське, Білогорівка Луганської області та Торське, Верхньокам’янське, Спірне, Роздолівка Донецької області, інформував раніше ІК.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити